Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért költ mindenre, de...

Anyám miért költ mindenre, de a saját lakására nem?

Figyelt kérdés
Anyám minden évben nyaralni megy 300.000-ert... de a lakásba annyi mindent újítani kellene , de nem teszi... Belső ajtók, konvektor, stb stb.. de panaszkodni tud hogy ez se jó meg az se jó... De nyaralgatni van pénz..

ápr. 6. 13:44
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez a prioritás, mindenkinek más. Nme biztos, hogy panaszkodik, tényt közöl, ez se jó az se jó. De az élményéi örökké megmaradnak, neki most ez fontosabb.
ápr. 6. 14:01
 2/59 anonim ***** válasza:
97%

Amikor 20 éves voltam, én sem értettem. Most már 35 körül igen.

Az egész eddigi életünk arra ment, hogy ingatlanra spórolunk, aztán mikor megvan, berendezzük, stb.

Beleuntunk. Most már mi is sz*rjuk le, nyilván nem fogjuk hagyno lepusztulni a házat, de elni, utazni, élményeket szerezni akarunk, és a konnektor meg ajtó ezt nem adja meg.

Majd te is megérted, ha már 15 éve csak ingatlanra spórolsz, költesz, mint az átlagenber.

ápr. 6. 14:05
 3/59 anonim ***** válasza:
97%

egy lakáson házon mindig lenne mit csinálni ,de akkor soha nem utazhatna ,pihenhetne ėlvezhrtné az életet.

majd megcsinålja ,ha ugy gondolja.

ápr. 6. 14:09
 4/59 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom te a sajátodban mindig csináltatsz valamit és sosem mész nyaralni
ápr. 6. 14:29
 5/59 anonim ***** válasza:
92%
300ezerből gondolom a bahamákon luxizik... Tényleg felháborító, ahelyett, hogy jó rabszolga módjára kizárólag a lakhelye és a munkahelye között utazna.
ápr. 6. 14:44
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
A nyaralások anyukád számára valószínűleg életre szóló élmények, ezek tartják életben, ezek töltik fel, míg a lakásban csak szükséges rossznak éli meg a javítgatásokra költést. Nyilván tudja, hogy előbb-utóbb költeni kell majd a lakásra, ami számára lemondásokkal jár, hiszen akkor nem fog telni utazásra. Attól, mert valamit muszáj megtenni, még nem lesz örömteli élmény.
ápr. 6. 14:50
 7/59 A kérdező kommentje:
4-es képzeld igen.. 5 éve csak munka és munka. Most vettem meg 26 évesen az első lakásom. És most újítgatom. Engem ez tölt fel
ápr. 6. 14:57
 8/59 anonim ***** válasza:
100%

Mert még csak 5 éve csinálod. Akkor engem is feltöltött.

Majd 10 év múlva megérted 😂

ápr. 6. 14:59
 9/59 anonim ***** válasza:
100%

Én is anyukáddal értek egyet. Amíg nem volt meg az első lakásom, addig ezt nem tudtam volna elképzelni.

Aztán lett, megvalósítottam néhány elképzelésem. Most már lehetne újítgatni, de az időt és a pénzt is szívesebben költöm élményekre. Közeledek az 50hez és egyre gyakoribb korosztályomban a rákos megbetegedés vagy a haláleset. A sírba úgy sem vihetek magammal semmit, az élményeket viszont senki nem veheti el.

Szerintem 40-50 felett változnak a prioritások.

ápr. 6. 15:03
 10/59 anonim ***** válasza:
100%
A belső ajtók pont nem érdekelnének engem sem. A konvektor inkább. De ha neki ez nem prioritás, akkor neked ez miért fáj.
ápr. 6. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!