Anyám miért költ mindenre, de a saját lakására nem?

Amikor 20 éves voltam, én sem értettem. Most már 35 körül igen.
Az egész eddigi életünk arra ment, hogy ingatlanra spórolunk, aztán mikor megvan, berendezzük, stb.
Beleuntunk. Most már mi is sz*rjuk le, nyilván nem fogjuk hagyno lepusztulni a házat, de elni, utazni, élményeket szerezni akarunk, és a konnektor meg ajtó ezt nem adja meg.
Majd te is megérted, ha már 15 éve csak ingatlanra spórolsz, költesz, mint az átlagenber.

egy lakáson házon mindig lenne mit csinálni ,de akkor soha nem utazhatna ,pihenhetne ėlvezhrtné az életet.
majd megcsinålja ,ha ugy gondolja.

Mert még csak 5 éve csinálod. Akkor engem is feltöltött.
Majd 10 év múlva megérted 😂

Én is anyukáddal értek egyet. Amíg nem volt meg az első lakásom, addig ezt nem tudtam volna elképzelni.
Aztán lett, megvalósítottam néhány elképzelésem. Most már lehetne újítgatni, de az időt és a pénzt is szívesebben költöm élményekre. Közeledek az 50hez és egyre gyakoribb korosztályomban a rákos megbetegedés vagy a haláleset. A sírba úgy sem vihetek magammal semmit, az élményeket viszont senki nem veheti el.
Szerintem 40-50 felett változnak a prioritások.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!