Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veled olyan, hogy...

Volt már veled olyan, hogy megtudtál a szüleid múltjaról valami nagyon rossz dolgot?

Figyelt kérdés
ápr. 25. 13:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"felnőtt korunkban tudtuk meg másoktól"

De legalább utánanéztetek, hogy valóban igaz-e vagy csak rágalom? Honnan veszitek, hogy biztos?

máj. 3. 09:06
 22/25 anonim ***** válasza:
23%

21-es: hát, ez az. Főleg, ha olyanokról van szó, akik már meghaltak. Vagy öregek.

Halottakról és távollevőkről csak jót.

Abban meg különösen nem hiszek, hogy például egy nagybácsi öngyilkossága hatást gyakorolna az unokahúgára. Főleg, ha nem is ismerte, vagy nem állt hozzá közel.

A családi pletykák pedig nagyon ártalmasak. És feleslegesek.

máj. 3. 14:17
 23/25 anonim ***** válasza:

Tudnék mesélni a családi pletykákról. Például nem adtam pénzt valakinek, mert már megelégeltem, hogy folyton engem pumpolt.

Erre fel elkezdte terjeszteni a rokonságban, hogy kikezdtem valakinek a férjével. Eszemben sem volt. És ahelyett, hogy megkérdeztek volna, ment a sutyorgás és a kirekesztésem.

máj. 3. 14:19
 24/25 anonim ***** válasza:

Igazad van, de a rokonok teljesen biztosra állították. Miért hazudtak volna? Mi még nem firtattuk a szülőknél. Nem volt olyan a viszony sajnos.

Aztán a halála után megtaláltuk a bizonyítékot, amit hihetetlen, hogy addig sosem láttunk. Egy korabeli helyi újság kivágás, akkoriban a bűncselekményeket teljes névvel, történet leírással, ítélettel tették közzé. '70-es évek.

máj. 3. 14:33
 25/25 anonim ***** válasza:

Ki vagy te, hogy már elhalt rokonaid után kutakodj?

Te talán teljesen bűntelen vagy?

máj. 4. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!