Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha család tagjaim meg loptak...

Ha család tagjaim meg loptak egyenként 3 millioval és még bocsámatot se kérnek mit tenétek?

Figyelt kérdés
Az egyik még régen szemen is köpöt most meg megint segitségre szorulnak.

ápr. 27. 19:45
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Nyugi nem vagy egyedül. Igaz tőlem nem ilyen nagy összeget de mindig kunyiznak,persze sose kerül vissza. Olyan szerencsétlenek hogy borzasztó, minden pénz kifolyik a kezükből.
ápr. 28. 07:33
 22/25 anonim ***** válasza:
76%

Én is adtam kölcsön. Láttam nem tudják megadni, így elengedtem, mondván: ha úgy megy soruk később, akkor adják meg.

Nos, most sokkal jobban állnak (nálam is), de valahogy elfelejtették...

Ennél rosszabb, ha meglopnak, ott az érték sem számít.

Sokszor a családtagok vesznek balekra legjobban. Persze családja válogatja. Generációs dolog ez...

ápr. 28. 08:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Könnyen jött, könnyen ment
ápr. 28. 08:58
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy hallottam egy idő után, megutálják azt, akitől kaptak+kerülik. Valami pszicho okos mondta, talán TV-ben, van benne valami.

Egy haverem is pont ezt állította, aki dúsgazdag, és sok embernek adott.

ápr. 28. 09:15
 25/25 anonim ***** válasza:
91%
Tőlem is elkunyerált pár millát az egyik tesóm. Mindig csak ígérgetett, hogy mikor adja vissza. Természetesen erre nem került sor. De a sors megbüntetette őket. Az utcára került a nőjével, a gyerekek pedig nevelőszülőkhöz. Egy forinttal nem segítettem nekik. Takarodjon el dolgozni a lusta banda koldulás helyett.
ápr. 28. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!