Ha család tagjaim meg loptak egyenként 3 millioval és még bocsámatot se kérnek mit tenétek?
Figyelt kérdés
Az egyik még régen szemen is köpöt most meg megint segitségre szorulnak.ápr. 27. 19:45
21/25 anonim válasza:
Nyugi nem vagy egyedül. Igaz tőlem nem ilyen nagy összeget de mindig kunyiznak,persze sose kerül vissza. Olyan szerencsétlenek hogy borzasztó, minden pénz kifolyik a kezükből.
22/25 anonim 

válasza:

Én is adtam kölcsön. Láttam nem tudják megadni, így elengedtem, mondván: ha úgy megy soruk később, akkor adják meg.
Nos, most sokkal jobban állnak (nálam is), de valahogy elfelejtették...
Ennél rosszabb, ha meglopnak, ott az érték sem számít.
Sokszor a családtagok vesznek balekra legjobban. Persze családja válogatja. Generációs dolog ez...
24/25 anonim 

válasza:

Amúgy hallottam egy idő után, megutálják azt, akitől kaptak+kerülik. Valami pszicho okos mondta, talán TV-ben, van benne valami.
Egy haverem is pont ezt állította, aki dúsgazdag, és sok embernek adott.
25/25 anonim 

válasza:

Tőlem is elkunyerált pár millát az egyik tesóm. Mindig csak ígérgetett, hogy mikor adja vissza. Természetesen erre nem került sor. De a sors megbüntetette őket. Az utcára került a nőjével, a gyerekek pedig nevelőszülőkhöz. Egy forinttal nem segítettem nekik. Takarodjon el dolgozni a lusta banda koldulás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!