Itt kire “kellene” haragudnia anyukám barátnőjének?
A nővérem egy munkahelyre került anyukám barátnőjének a fiával. Ők először nem is tudtak egymásról. A férfi családos, a nővérem szingli, és összegabalyodtak, ami a férfinál otthon kiderült. Most se nem válnak, se nem élnek együtt kapcsolatban vannak a feleséggel. A felesége kitúrta a közös házukból, a férfi pénzeli a gyerekre hivatkozva, de elválni nem akar, mert neki nyilván jó, hogy anyagilag támogatva van a férje által, aki megcsalta. Egyébként a nőről mesélt érdekes dolgokat ez a férfi a nővéremnek. Otthon van az 5 éves gyerekkel, aki oviba jár, nem dolgozik, nem takarít, nem főz, csak a telefonján játszik, szexuális életük nulla volt. Így kicsit meg tudom érteni, hogy miért kacsintgatott másfelé. A gyerek miatt viszont továbbra is megteszi, hogy pénzeli őket, de távolról, mert a feleség nem hajlandó már velük élni.
Az ilyet ugye nem lehet szűk családon belül tartani, megtudta ezt az anyja is, anyukám barátnője. Ő meg az én anyámra haragszik azért, amiért a nővéremmel feküdt össze a fia.
Szerintem nem anyámat kéne büntetni ezzel, hanem a két “gyereket”, a nővéremet és az ő fiát, hisz ő tudta, hogy mit csinál, senki sem kényszerítette.

Anyukádra egy esetben lenne jogos haragudnia: ha fegyverrel kényszerítette a pasit, hogy d@gja meg a nővéredet. Feltételezem, ilyesmi nem történt.
Egyébként elég fura gondolatmenete lehet anyukád barátnőjének, a fia az, aki házasságban él, ő csalta meg a feleségét, és a fiú anyukája a szerető ÉDESANYJÁRA haragszik ezért...

12es a csajnak meg rá kellett volna ülnie a házas férfi szerszámára?
Lehet én vagyok az egyetlen, de bennem van annyi gerinc hogy házas emberrel nem kezdek akármennyire is viszket lent.

A hapsira kell egyedül haragudni, hiszen ő a házas.
Amúgy nem kell az asszonyt savazni, ha olyan xar lenne a kapcsolatuk, már rég elvaltak volna. Nem, nincs olyan hogy a nő nem akar, elég ha a férfi akarja. Dehat azt azért nehéz lenne beismernie a pasinak, hogy unta a feleségét, aki a kedvéért maradt otthon még az 5 éves óvodás mellett is, hogy apucinak mindent megteremtsen otthon

"Lehet én vagyok az egyetlen, de bennem van annyi gerinc hogy házas emberrel nem kezdek akármennyire is viszket lent."
Mert az ugye elképzelhetetlen, hogy a nő nem tudja, hogy a férfi házas. Vagy az, hogy előadja, hogy "Otthon van az 5 éves gyerekkel, aki oviba jár, nem dolgozik, nem takarít, nem főz, csak a telefonján játszik, szexuális életük nulla volt." és hozzá teszi, hogy "de elválni nem akar, mert neki nyilván jó, hogy anyagilag támogatva van a férje által,..."

Senkire. Az ő dolguk.
Amúgy én még férfi szájából válás után jót nem hallottam.
Csak ezt. "Nem csinált semmit, én bezzeg..!!"
Mintha egy kódexből olvasnák:D

A kicsi fiára miért nem haragszik?
Pisztolyt tartott a nővéred a fejéhez, hogy csalja meg a feleségét?
Leitatta bájitallal, és a szegény férfi elfelejtette, hogy családja van?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!