Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt kire “kellene” haragudnia...

Itt kire “kellene” haragudnia anyukám barátnőjének?

Figyelt kérdés

A nővérem egy munkahelyre került anyukám barátnőjének a fiával. Ők először nem is tudtak egymásról. A férfi családos, a nővérem szingli, és összegabalyodtak, ami a férfinál otthon kiderült. Most se nem válnak, se nem élnek együtt kapcsolatban vannak a feleséggel. A felesége kitúrta a közös házukból, a férfi pénzeli a gyerekre hivatkozva, de elválni nem akar, mert neki nyilván jó, hogy anyagilag támogatva van a férje által, aki megcsalta. Egyébként a nőről mesélt érdekes dolgokat ez a férfi a nővéremnek. Otthon van az 5 éves gyerekkel, aki oviba jár, nem dolgozik, nem takarít, nem főz, csak a telefonján játszik, szexuális életük nulla volt. Így kicsit meg tudom érteni, hogy miért kacsintgatott másfelé. A gyerek miatt viszont továbbra is megteszi, hogy pénzeli őket, de távolról, mert a feleség nem hajlandó már velük élni.

Az ilyet ugye nem lehet szűk családon belül tartani, megtudta ezt az anyja is, anyukám barátnője. Ő meg az én anyámra haragszik azért, amiért a nővéremmel feküdt össze a fia.

Szerintem nem anyámat kéne büntetni ezzel, hanem a két “gyereket”, a nővéremet és az ő fiát, hisz ő tudta, hogy mit csinál, senki sem kényszerítette.

máj. 1. 07:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%
a ribizlire aki nem bírt a lába közével és családos pasira mászott
máj. 1. 11:54
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Anyukádra egy esetben lenne jogos haragudnia: ha fegyverrel kényszerítette a pasit, hogy d@gja meg a nővéredet. Feltételezem, ilyesmi nem történt.

Egyébként elég fura gondolatmenete lehet anyukád barátnőjének, a fia az, aki házasságban él, ő csalta meg a feleségét, és a fiú anyukája a szerető ÉDESANYJÁRA haragszik ezért...

máj. 1. 12:54
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
11: a csalados pasi amnezias, es nem tudta, hogy neki csaladja van? Nem neki kellett volna a farkat a nadragjaban tartania?
máj. 1. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
28%

12es a csajnak meg rá kellett volna ülnie a házas férfi szerszámára?

Lehet én vagyok az egyetlen, de bennem van annyi gerinc hogy házas emberrel nem kezdek akármennyire is viszket lent.

máj. 1. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Nem kell haragudni senkire. Felnőtt emberek, önálló döntéssel. Akármennyire elítélitek is, ez magánügy.
máj. 1. 13:43
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

A hapsira kell egyedül haragudni, hiszen ő a házas.

Amúgy nem kell az asszonyt savazni, ha olyan xar lenne a kapcsolatuk, már rég elvaltak volna. Nem, nincs olyan hogy a nő nem akar, elég ha a férfi akarja. Dehat azt azért nehéz lenne beismernie a pasinak, hogy unta a feleségét, aki a kedvéért maradt otthon még az 5 éves óvodás mellett is, hogy apucinak mindent megteremtsen otthon

máj. 1. 14:41
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

"Lehet én vagyok az egyetlen, de bennem van annyi gerinc hogy házas emberrel nem kezdek akármennyire is viszket lent."

Mert az ugye elképzelhetetlen, hogy a nő nem tudja, hogy a férfi házas. Vagy az, hogy előadja, hogy "Otthon van az 5 éves gyerekkel, aki oviba jár, nem dolgozik, nem takarít, nem főz, csak a telefonján játszik, szexuális életük nulla volt." és hozzá teszi, hogy "de elválni nem akar, mert neki nyilván jó, hogy anyagilag támogatva van a férje által,..."

máj. 1. 15:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Senkire. Az ő dolguk.

Amúgy én még férfi szájából válás után jót nem hallottam.

Csak ezt. "Nem csinált semmit, én bezzeg..!!"

Mintha egy kódexből olvasnák:D

máj. 1. 17:46
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

A kicsi fiára miért nem haragszik?

Pisztolyt tartott a nővéred a fejéhez, hogy csalja meg a feleségét?

Leitatta bájitallal, és a szegény férfi elfelejtette, hogy családja van?

máj. 1. 23:24
 20/20 anonim ***** válasza:
72%
Egy megcsaláshoz mindig két ember kell...egyébként én is ismerek ilyen semmit nem csináló nőket, de ez lényegtelen a kérdés szempontjából, mert valamiért, valamikor megromlott ez a házasság. Másrészt amíg csak a pasi mesél, addig a nő meséjét nem halljuk. Barátnő anyukák meg próbálják intelligens felnőttek módjára kezelni, és nem a saját kölköt védeni. Ha hülyeséget is csinál a gyerekem, attól még az én gyerekem, szeretni kell, nem ítélkzni felette.
máj. 2. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!