Csak nekem esik rosszul hogy nem köszöntöttek fel anyáknapján?
A gyerek még csak 8 éves, nyilván nem tőle várnám el...de egy szelet csokit sem vagy egy szál virágot sem kaptam.
E
Olyan rosszul esik...

8 évesen ha más nem egy rajzot igazán kaphatnál tőle
De amúgy tudja, mondtátok neki hogy anyáknapjakor, ami ma van,szoktak a gyerekek ajándékot kapni? suliban technika órán nem csináltak semmi ilyesmi ajándékot?
Környezetében látja hogy ennek hagyománya van? Nagyszülők a képben vannak, őket ti szülők felköszöntöttétek?
Amúgy ha olyan ajándékra számítasz amihez pénz kell pl csoki akkor apukának kéne partnernek lenni, vagy a gyereknek van zsebpénze és jár egyedül boltba?
Az eddigi anyáknapokon kaptál valamit?
Köszöntés sem volt most vagy az volt csak ajándék nem?

Bakker, nyilván azt várta, hogy a gyerek apja elviszi magával a gyereket és vesznek együtt egy tábla csokit vagy egy szál virágot.
Igen, nekem is szarul esne, kérdező. Nálunk jövő héten van anyák napja és ha a férjem nem figyelmezteti majd egy nappal korábban a gyerekemet, egészen biztosan el fogja felejteni.

Engem momentán felköszöntöttek pedig csak keresztanya vagyok.
Nevelés kérdése. Ha szeretnéd hogy a gyereked felköszöntsön akkor rá kéne vezetni előzetesen.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!