Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apakomplexusom lehet?

Apakomplexusom lehet?

Figyelt kérdés
Még kiskamaszkoromban lelépett egy másik családhoz, ahol mások gyerekeiről ezerszer jobban gondoskodott, míg engem teljesen elhanyagolt, ebben az időben sokat sírtam emiatt egyébként. Előtte sem volt jó kapcsolatunk, az idegbeteg ordítozásokon és a rajtam való folytonos viccelődésen (akkor is, amikor régen elmondtam neki, hogy csúfolnak) kívül semmi más nem jut eszembe. Amint jobban elkezdtem érni, azt vettem észre, hogy egyáltalán nem jönnek be a korombeli fiúk, viszont egyes színészekbe totál bele voltam esve. Itt fontos megemlíteni azt, hogy ezek a színészek mindig 50 felett voltak és csak ez az idősebb "verziójuk" tetszett. Ekkor még azt gondoltam, hogy majd kinövöm, de nem. (17 vagyok). Most már élőben is figyelem a 50-60 körüli pasikat és hát...amit érzek...leírhatatlan. Számomra nincsen annál vonzóbb, hogy (egy csomónak) fárasztóan vicces, de férfias személyisége van. A külsejükről akkor még nem is beszéltem. A legtöbb olyan rendezetten néz ki mindig: általában őszülő haj, mindig elegáns kinézet, kicsit pocakos, de átlagos felsőtest. Állandóan az apafigurát keresem bennük szerintem, de lehet, hogy mások ezt máshogy látják kívülről. Egyébként régen volt olyan is, hogy csak azért mentem el egy barátom medencés szülinapjára, hogy az apját láthassam félmeztelenül. Bocsánat, ha valamit nem helyesen írtam, egy kicsit fáradtan csináltam.

máj. 10. 01:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
96%
Úgy tűnik, hogy az van.
máj. 10. 04:01
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
A meg nem élt, meg nem kapott gondoskodásra vágysz - valószínűleg és ezért lehet.
máj. 10. 04:54
 3/11 tejjelkifili ***** válasza:
89%

Szerintem nagyon szép ahogy írsz erről.

De ebben a korban még gyorsan változol, adj időt magadnak.

máj. 10. 04:58
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem menj pszichológushoz, sokat fog tudni neked segíteni. Minél hamarabb mész, annál hamarabb leszel túl ezen.
máj. 10. 06:07
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Lehet hogy igen, lehet hogy nem. Ki is nőheted, az is lehet mindig az idősebbek fognak tetszeni. De 17 évesen kérlek NE kezdj egy olyannal, aki 50 éves. Mert bizony rengeteg ilyen férfi él a világon, aki a hozzád hasonló, buta, fiatal, naív lányokat akarja becserkészni, de tisztelni sose fog, sem megállapodni melletted. Te az apafigurát látod bennük, ők benned viszont csak a testedet.

Nyilván más lesz ha elmúltál 20, úgy már nem annyira gáz a férfi részéről, mert már nem leszel "gyerek", tinédzser.

máj. 10. 13:32
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
máj. 10. 14:40
 7/11 Szabobianka3 ***** válasza:
70%
Nálam dettó ugyanez. 16 évesen már 35 éves pasim volt 3 évig. Aztán 20 évesen már 50 éves. Mai napig nem kell 40 év alatti pedig 33 vagyok.
tegnapelőtt 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Pszichológus, de gyorsan!!!
ma 12:53
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as, miért?
ma 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Mert azt hiszi okos.

ma 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!