Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Moziak család, mennyire tud...

Moziak család, mennyire tud működni ha már az első években sok a gond? Kisebb gyerek miatt jobb lenne külön menni?

Figyelt kérdés

Jelenleg az érzem, hogy nincs esélyünk együtt élni, jobb lenne ha kilépnénk ebből.

Férjem részéről van 3 nagyobb gyerek 13-18 év között. A kapcsolatunk elején sem nyitottak felém, csinálhattam bármit én vagyok a "hibás " hogy a szüleik elváltak. Ami nem igaz mert mi már utána ismerkedtünk meg.

Most van egy közös gyerekünk, egy év alatti. Az utóbbi időben teljesen háttérbe kerültünk. Napi szinten a férjem intézi a gyereki dolgait, mert az anyjuk szerint így tud ott maradni az életükben. Segítsen is ami természetes de már folyamatosan csak ez megy, minden nap. Reggel korán elmegy, dolgozik este későn ér haza. Ha a gyerekek itt vannak velük foglalkozik. Hétvégente programozik a gyerekekkel, a kicsi miatt mi nem mehetünk mert zavarja őket. Lassan fél éve, hogy hármasban nem voltunk, a babával nem is foglalkozik. Annyi sincs, hogy felvegye esetleg játszanak semmi.

Belefáradtam ebbe, hogy csak kiszolgálom őket.

Nem szeretném, hogy bármiben is rossz legyen nekik de így nekünk nem jó.

máj. 11. 00:08
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
93%
Mi lenne ha a férjeddel beszélnél?
máj. 11. 00:29
 2/41 anonim ***** válasza:
94%
Jobb lenne külön menni. Nincs köze a mozaikcsaládhoz, rádunt a férjed. Nem a gyerekekkel van.
máj. 11. 01:23
 3/41 anonim ***** válasza:
59%
Miért kezdenek a nők bukott, gyerekes, elvált pasikkal?
máj. 11. 01:42
 4/41 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen felesleges itt a hozzászólóknak osztani az észt, hogy mit hibáztál: ha így érzel, menj külön.

Ha veletek nem foglalkozik, akkor jobb egyedül. Így, hogy a gondolat már valóban megérett benned, vesd fel az ötletet a férjednek (nem fenyegetésként!), de ha nem sikerül közös nevezőre jutni, akkor menj.

U.i.: hátha lesz egyszer egy férfi a Te életedben, aki a gyerekre is figyel...

máj. 11. 02:18
 5/41 anonim ***** válasza:
84%
Van 3 kamasz gyereke, gondolom 50 felé közeledik, valószínűleg már a háta közepére sem kívánt egy csecsemőt, és újrakezdeni azt, ami korábban sem működött. Ha ezzel akartad magadhoz láncolni, hogy akkor majd te leszel a fontosabb, nem a gyerekei, akkor hiba volt.
máj. 11. 02:24
 6/41 Fullextraaa ***** válasza:
74%
És most jön az, hogy pasi akarta jobban a közös gyereket.
máj. 11. 05:22
 7/41 anonim ***** válasza:
91%
Innen nézve, ha külön mentek még ennyit se fog törődni a gyerekkel, max a tartasdijat fizeti majd. Ha ezt el tudod fogadni, tehát konkrétan azt, hogy onnantól, hogy külön mentek nem is látogatja majd a gyereket, akkor igen, menj külön.
máj. 11. 06:45
 8/41 anonim ***** válasza:
93%
Legyen ez intő példa az összes ilyen nőnek, ha egy férfinak már van több, majdnem felnőtt gyereke, NEM csinálunk neki újat, csak mert nagy a szerelem. Nem is értem, hogy gondoltad. Egyedülálló leszel, a következő hapinak ne szülj, mert csak a gyerekek életét teszed tönkre
máj. 11. 07:47
 9/41 anonim ***** válasza:
93%
#8 Igen, ezért mondom én is minden fiatal nőnek, hogy kerüljék az elvált, gyerekes férfiakat. Aki nem akar az életébe egy másik komplett családot, az ne kezdjen ilyen kapcsolatba, pláne ne szüljön a tetejébe újabb gyereket. Kérdező, ha úgy érzed, magad is boldogulsz, fogd a gyereket, és menj, hátra se nézz.
máj. 11. 07:56
 10/41 anonim ***** válasza:
90%

Nos nem egy 3 gyerekkel rendelkező pasast kellett volna választanod.Szülni meg totál felesleges volt tőle.Inkább védekezni kellett volna a terhesség ellen mindkettőtöknek.A motívációtokat sem igazán értem, hogy ennyi gyerek mellé minek kellett még egy.Nem, a körülmények mellett nekem nem érthető az sem, hogy neked kellett gyerek.Pont egy ennyi gyerekkel rendelkezőtől?Az övét meg aztán abszolút nem vagyok képes megërteni.Van már 3 gyereke, a fszért kellett még egyet megcsinálnia, amikor eleve lefoglalják az összes idejét és nem képes a negyedikre is időt szakítani, vagy nem is akar.

Szép, szép a szerelem kérdező, de azért illett volna a ködből kihúzni a fejed még időben.Remélem megtanultad a leckét a jövőre nézve........

máj. 11. 08:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!