Bátyám közel 2 éve itt lakik nálunk mivel eladta a lakását..És minden este tv néznek amit nem szeretek a nappaliban ahol én alszom ezen kívül van még 2 szoba ahol a lànyom és anyám vannak a bátyám külső kerti házban alszik, Mit csináljak?

válasza:“ És minden este tv néznek amit nem szeretek a nappaliban ahol én alszom”
A bátyád vegyen tévét és nézzék ott.
Az éjszakai nyugalomhoz, a magánszférádhoz jogod van.
Vegyen másik lakást, menjen albérletbe.

válasza:A bátyád a nyakatokon élősködik?
Anyátoké a ház?
Miért adta el a lakását?
Egyértelmű, hogy benneteket akar kitúrni?!
Vigye a tévét a kerti lakba.
Te meg kapcsold le a tévét, feküdj le, zavard ki őket.
Anyád ehhez mit szól?
Miért engedte vissza?
Pedig, ha aljas, hisszú távon menned kell, ha nem akarsz tönkremenni.
Vagy cseréljetek. Lakj te a kert lakban, ő meg tévézzen?!

válasza:

válasza:

válasza:"Anyád ehhez mit szól?Miért engedte vissza?"
Mondjuk örül neki? Segit a gyerekének, ahogy a kerdezonek is?

válasza:

válasza:

válasza:Mond meg neki, hogy ne tévézzen ott, mert pihennél.
Gondolom elég felnőtt vagy már ehhez a hatalmas feladathoz ha már gyereked van.

válasza:

válasza:Tehát te lekölykedzhetsz meg befoglalhatsz neki egy szobát, te meg a nappaliban terpeszkedsz anyátok házában, de a bátyádnak, aki ugyanúgy az anyja gyereke, egy szaros tv-zéshez nincs joga.
Aludjál a gyerekeddel, ha annyira zavar, a közös nappali befoglalása helyett. Vagy menjél te a sufniba aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Ez a rész egy kis szoba/ nappaliban játszódik
illetve a nappaliba se?
Ha valaki csinált már ilyet, vagy csináltak neki, kérem írjon. Drpadlo oldalán találtam nekem tetsző, megrendelhető 60x30-as lapokat, és ott írják,hogy utólagosan kell kezelni lakkal, tehát festhető. (Ezt meg nem értem, most akkor lakkozzák, vagy festik, vagy mindkettő?)
Egymás melletti helyiségek, falak nem lettek bontva
Olyan projectort akarok amivel tudok jó minőségben(4K) filmet nézni és xboxon játszani. A kivetítési felület kb. 2mx1,5m lenne. A szoba mérete 4,5mx5m. Árban örülnék ha 200-250ezer Ft-ból kijönne. Illetve lenne még pár kérdésem. 1. Milyen messzire érdemes tenni a...
(Nem személyes, puszta kíváncsiság.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!