Hogyan lépjek ki a tesóm árnyékából?
Igen, irigy vagyok. Tudom. De nagyon elegem van már belőle, hogy gyerekkorunk óta mindenki őt magasztalja. A tanároktől kezdve mindenki azzal jött, hogy bezzeg Marci...te miért nem vagy olyan? Aztán most 30évesen is, ha ritkán elmegyek a nagyszülőkhöz ők is róla kérdeznek. Mi van vele? Miért nem jött? Nem akar még megnősülni? Szeretem és tisztelem nagyapám, de legutóbb már kifakadtam nála, és azt válaszoltam, hogy honnan tudjam bmeg?! Kérdezd tőle!
A melóban is megkaptam már, pedig soha nem dolgoztunk együtt, de a főnököm ismeri őt, és többször érdeklődött felőle, és azt akarta, hogy beszéljem rá, hogy jöjjön ide dolgozni, merthogy milyen zseniális szakember.
Igazából nincs okom haragudni rá, kisebb-nagyobb balhéktól eltekintve normális a viszonyunk, de gyakran úgy érzem, hogy jobb azoknak, akiknek nincs testvére.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!