Mi az a dolog a te családodban, amire az átlagosnál többet költötök?
A családok (vagy emberek) esetében mindig van valami olyan dolog, amire (esetenként sokkal) többet költenek, mint az átlag.
Például:
- egyik ismerősöm családja egy vagyont költött márkás ruhákra, átlagos emberek, de csak designer cuccokban járnak
- van, aki minden tanfolyamra befizeti magát, miközben azt sem tudja, miből fogja kifizetni a számlákat
- van, aki minden pénzét kajára költi
- van, aki semmire sem költ, mindenen kuporgat, és a befektetéseit növeli
Nálatok mi ez a dolog?

válasza:

válasza:

válasza:Mindenféle államilag támogatott megtakarításra. Van még 2 régi fundamentánk, az összesen 40.000 Ft havonta, a gyereknek megy a babakötvény az 10.000 Ft havonta, egészségpénztár 2*60.000 Ft, férjemnek van nyugdíjpénztára arra is megy 10.000 Ft, és nekem is nyitni kéne valamit...
Ha összeadom ez 180.000 Ft havonta ilyesmikre, szerintem az átlag ember nem "költ" ennyit ezekre.

válasza:Márkás ruhák
L-es harcsák, akvárium cuccok
Rajz cuccok
Villanyszámla

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kaja a legtöbb. Szeretek mindennap kimenni ebédért, így munkanapoként 3500-4000 Ft csak az ebédem.
Reggeli szintén 2000/munkanap körül, többnyire kávézóban.
Hétvégén főzök, húsból, tejtermékből csak minőségi, többnyire házi/háztáji termékeket veszek. Zöldség-gyümölcs lehetőleg termelői. Tengeri halak, grill ételek. Ezek megdobják a költségvetést. Cukrászda függő is vagyok, 3-4 szelet süti/hét, és ugye mellé 1-1 kávé is jár.
Suliba is járok folyamatosan, szeretek tanulni, az most kb 450ezer/félév körülre jön ki.
Amire keveset költök: autó a kötelező minimim, kütyük, elektronikai cuccok, mozi,koncert nullához közel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!