Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én lennék a finnyás...

Tényleg én lennék a finnyás amiért nem szeretem a csontos kajákat?

Figyelt kérdés

Volt egy családi összejövetel és olyan húsokkal volt tele az asztal amik csontosak voltak.

Utálom az ilyet.

Késsel alig lehet normálisan felvágni és kézzel enni sem szeretek mert utálom amikor Dzsuvás lesz a kezem.

Családom azt mondta nem lehetek ilyen finnyás húsz évesen és nem gyerek vagyok már, hogy mindent csak kifilézve eszek meg.

Hát erre megmondtam, hogy ez szerintem nem gyerekkor kérdése, hogy valaki megszokta, hogy késsel villával eszik és nem szeret kézzel enni még nem szeret csontozni

márc. 29. 12:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
30%
Nem a te hibad hogy ennyire felreneveltek, de te segithetsz rajta.
márc. 29. 12:16
 2/32 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy én vagyok az egyetlen ember aki utál csontozni
márc. 29. 12:18
 3/32 anonim ***** válasza:
21%
Nem te vagy az egyetlen akit felreneveltek.
márc. 29. 12:24
 4/32 A kérdező kommentje:
Ja értem tehát az az ember aki nem szeret csontozni meg kézzel enni kivéve amit kézzel kell mint wrap vagy szendvics akkor az kizárólag csak félre lehetett szerinted nevelve...
márc. 29. 12:27
 5/32 A kérdező kommentje:
Az mégsem fordul a fejedben, hogy van aki nem szeret evés közben enni akar és nem azzal tökölni, hogy csontozzon
márc. 29. 12:31
 6/32 A kérdező kommentje:
Mint ahogy valaki nem szeret várost nézni hanem csak lógatni a lábát a strandon egy nyaraláson
márc. 29. 12:32
 7/32 retektorta ***** válasza:
42%
a "Dzsuvás" tulajdonnév?
márc. 29. 12:45
 8/32 anonim ***** válasza:
75%
Én is leginkább filét eszem. Nincs türelmem a csonttal vacakolni. Nem nevelés kérdése, a családban senki nem volt ilyen.
márc. 29. 12:54
 9/32 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem jól fogalmaztad meg a családnak a problémádat. Te nem nem szereted a csontos húsokat, hanem undorodsz tőle.

Ez kb olyan, mint ahogy egyesek akkor se ennék meg a tengeri herkenytyűket, a csigát, a pacalt, a körömpörköltet, a kocsonyát, a halételeket, stb, ha éhenhalás közeli állapotban lennének, míg mások meg rajonganak értük.

Próbálj a családodnak olyan étel példát felhozni, amiktől ők undorodnak, de Te szereted, hátha így elfogadják, megértik az álláspontodat.

Ízlések és pofonok...

Engem egy mócsingos, kövér húsokból készült pörkölttel ki lehetne kergetni a világból, de pl a tengeri herkenytyűket imádom :).

márc. 29. 13:01
 10/32 anonim ***** válasza:
94%

95%-ban csirkemellet, pulykamellet vagy halat eszek (lazac vagy tonhal).

A maradék esetben van az egyéb húsok, így szeretem.

Szóval ebból a szempontból megértelek, mert én sem rajongok a csontos husiért.

Ugyanakkor az hogy te ezen így kiakadtál az azért elég gáz. Vendégségben voltál. Megköszönöd eszel egyet és jónapot. Ki lehet bírni egyszer egyszer, hogy kicsit többet kell dolgozni a késsel meg a villával.

márc. 29. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Erdekes kerdesem van: tenyleg letezik, hogy a sxulok jobban sxeretik valamelyik gyerekuket? Kerlek irjatok szemelyes tapasztalatot.

Mindennel allatom a szuleimet. Anyagi, fizikai segitseg. Naponta latogatom oket. A hugom 10 evvel fiatalabb, csak penzert jon. Megis minden alkalommal meghallgatom milyen fantasztikus gyerek. Hozz nekik 10 dlg pogacsat , s nezegetik. Mar nem faj , csak erdekel: mas is tapasztalt ilyet?

Miért nem szeretek magamra költeni?

mármint mintha sajnálnám a pénzt, még tini vagyok és most is szulinapomra kaptam de valahogy mégsem akarok költeni vagy ha költők(olyanra ami tenyleg szukseges) utana egyfajta “bűntudatom” van

Miért romlik megy annyi kapcsolat?

Ténylég nincs örök szeretet boldogság?

Hogyan tudnam letesztelni a ferjemet abban, hogy tenyleg szeret-e?

Nem csak a penz veget,vagy hogy mosok,fozok neki,mert neki mar igy kenyelmes.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!