Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság közölni valakivel...

Bunkóság közölni valakivel aki meglátogat hogy tudom nem miattam jöttél csak erre volt dolgod?

Figyelt kérdés
Az igaz hogy erre volt dolgom de megtehettem volna hogy felé sem nézek
ápr. 8. 16:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Igazán nem sok problémát látok benne, föleg, ha még igaz is.
ápr. 8. 16:21
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem bunkóság, de nem értem miért látogatod meg, ha amúgy utálod
ápr. 8. 16:23
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Szóval veled közölte ezt valaki Kedves Kérdező? Ha a látogatásaid akkor is megvalósúlnak, ha nem csak arra van domgod, neg egyébként is tartasz az illetővel kapcsolatot, mondjuk néha ráírsz, vagy beszélsz vele, akkor bunkóság volt. Ha viszont valóban csak akkor látogatod meg, ha arra van dolgod, egyébként meg nem is érdekel, mi van vele, akkor volt benne valami igazság.
ápr. 8. 16:24
 4/16 anonim ***** válasza:
23%

Bunkóság.

Honnan tudhatná? Csak kivetít, előítélettel van feléd. Kivéve persze, ha konkrétan közölted vele :)

ápr. 8. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Minek mész oda, ahol így fogadnak? Majd legközelebb felé se nézel, egy gonddal kevesebb, én nem csinálnék belőle problémát.

Ha viszont azért mentél, hogy legyen hol csövezned, amíg jön a busz, meg ingyen inni egy kv-t, meg wc-t használni, akkor viseld el, hogy a beszólás az ára.

ápr. 8. 17:41
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
Végülis igazat mond, nem? Nem miatta mentél, csak arra jártál, hát benéztél...
ápr. 8. 18:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De erre mondhatod, hogy “Épp erre volt dolgom és gondoltam, benézek”
ápr. 8. 19:00
 8/16 igazadvan ***** válasza:
85%
Szerintem így önmagában elég passzív-agresszív kis hópehely dolog. Miért kellene beszólni? Miért baj az, hogy kettő vagy több dolgot csoportosított össze?
ápr. 8. 19:11
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

"Miért baj az, hogy kettő vagy több dolgot csoportosított össze?"

Meglatogatom anyámat, mert hiányzik, aztán elmegyek a Tescoba, úgyis ott van a sarkon vs El akarok menni a Tescoba, majd akkor beugrok anyamhoz, ugyis ott lakik a sarkon.

ápr. 8. 19:23
 10/16 igazadvan ***** válasza:
26%
#9 nem látok különbséget, ezen csak az sértődik meg, aki meg akar, ahelyett, hogy örülne.
ápr. 8. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen gyakran illik a temetőben meglátogatni az 7 éve halott férjünk / apánk sírját?

Ha személyes tapasztalatokat írnátok, hogy ti hány évesen, kinek és milyen gyakorisággal látogattátok a sírját, felétek mi a szokás azt megköszönném.

Apám állandóan kibeszéli lány tesómnak anyám szüleit és testvérét amikor anyám meglátogatja őket, mit tegyek?

Anyám havonta egy-két alkalommal megszokta látogatni a szüleit és a mozgássérült testvérét, de apámnak ez egyáltalán nem tetszik. Olyankor felhívja a lány tesómat és mindig kibeszéli anyám szüleit és a mozgássérült testvérét neki, nagyon sértő és obszcén jelzésekkel...

Elmennél meglátogatni egy olyan rokon gyereket a megszületése után, akinek az anyjával rossz a kapcsolatod?

Egyáltalán Nem érzem úgy, hogy ott lenne a helyem. Az a nő mindig levegőnek nézett, soha még csak nem is köszönt nekem amióta bemutattak minket egymásnak, az egyetlen megnyilvánulása felém az volt, hogy a testvérével nem sokáig leszek együtt. A házastársam...

Hogyan vehetném rá anyát, hogy meglátogassa a nagymamámat?

Anya és a nagymamám már lassan 4 éve nem beszéltek egymással, de úgy gondolom van rá esély hogyha ismét találkoznak megtörik a jég és újra jó kapcsolatban lesznek vagy legalább is beszélő viszonyban. Viszont képtelen vagyok anyát rávenni arra, hogy meglátogassa. Mindig...

Mikortól biztonságos meglátogatni újra az idősebb rokonokat?

Nagymamámat 3 hónapja nem láttam, így ő se látta ezer éve a most 11 hónapos dédunokáját. A család csak löki a bűntudat keltést, hogy ha oda megyek, meg fogom ölni, mert még mindig van napi 20 új fertőzött... mi az a szám, amitől már biztonságban látogatható a család?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!