Bunkóság közölni valakivel aki meglátogat hogy tudom nem miattam jöttél csak erre volt dolgod?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Bunkóság.
Honnan tudhatná? Csak kivetít, előítélettel van feléd. Kivéve persze, ha konkrétan közölted vele :)

válasza:Minek mész oda, ahol így fogadnak? Majd legközelebb felé se nézel, egy gonddal kevesebb, én nem csinálnék belőle problémát.
Ha viszont azért mentél, hogy legyen hol csövezned, amíg jön a busz, meg ingyen inni egy kv-t, meg wc-t használni, akkor viseld el, hogy a beszólás az ára.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Miért baj az, hogy kettő vagy több dolgot csoportosított össze?"
Meglatogatom anyámat, mert hiányzik, aztán elmegyek a Tescoba, úgyis ott van a sarkon vs El akarok menni a Tescoba, majd akkor beugrok anyamhoz, ugyis ott lakik a sarkon.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha személyes tapasztalatokat írnátok, hogy ti hány évesen, kinek és milyen gyakorisággal látogattátok a sírját, felétek mi a szokás azt megköszönném.
Anyám havonta egy-két alkalommal megszokta látogatni a szüleit és a mozgássérült testvérét, de apámnak ez egyáltalán nem tetszik. Olyankor felhívja a lány tesómat és mindig kibeszéli anyám szüleit és a mozgássérült testvérét neki, nagyon sértő és obszcén jelzésekkel...
Egyáltalán Nem érzem úgy, hogy ott lenne a helyem. Az a nő mindig levegőnek nézett, soha még csak nem is köszönt nekem amióta bemutattak minket egymásnak, az egyetlen megnyilvánulása felém az volt, hogy a testvérével nem sokáig leszek együtt. A házastársam...
Anya és a nagymamám már lassan 4 éve nem beszéltek egymással, de úgy gondolom van rá esély hogyha ismét találkoznak megtörik a jég és újra jó kapcsolatban lesznek vagy legalább is beszélő viszonyban. Viszont képtelen vagyok anyát rávenni arra, hogy meglátogassa. Mindig...
Nagymamámat 3 hónapja nem láttam, így ő se látta ezer éve a most 11 hónapos dédunokáját. A család csak löki a bűntudat keltést, hogy ha oda megyek, meg fogom ölni, mert még mindig van napi 20 új fertőzött... mi az a szám, amitől már biztonságban látogatható a család?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!