Mit csináljak legközelebb? Más is járt így?
A 16 éves lányomat megcsalta a barátja és azóta többször a lányom iskolájához közel (nem pontosan a sulihoz) jön, és beszólogat neki, provokálja. Legutóbb emiatt elmentem érte a suliba, akor is a oda jött és annyira provokálta az egyébként békés természetű lányom, hogy neki akart menni, teljes erőből kellett lefogni.
Jó lenne ennek véget vetni és megelőzni még egy ilyet
És akkor ha a 16 éves lányod egy tőle idősebb pasival lenne, akkor minden pedofilozás menne igaz?
Egyébként ha a madárfészek fejű gyerek nem hagyja békén, tegyetek feljelentést a rendőrségen, vagy ha ennyire súlyos a helyzet, akkor legyenek rendőrök a közelben ezzel is bizonyítva mi történik.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha egyáltalán vissza fog🥲 (Mit csináljak hogy legközelebb ez ne történjen meg?)
Szóltam már evekkel ezelőtt a páromnak,hogy zavar,ha mas nőket főleg ilyen fehérnemüseket likeol és mondta,hogy nem csinálja többet de évről évre visszatérőén látom,hogy semmibe veszi a kérésemet...mit tennél/gondolnál ilyen helyzetben? Engem ez a dolog nagyon...
Vettem egy lakást, szerencsére felújított a nagy dolgokat tekintve: A szobákban a padlóburkolat, mindenhol máshol a járólap, a fali csempék, a teljes fürdő, wc, konyhaszekrény fel van újítva, ki is van festve. Amiket kell még a lakással foglalkozni: Redőnyt és...
Vettem egy új cipőt,de az első alkalom után véresre törte a sarkam. Milyen praktika van hogy legközelebb amikor felveszem ne így járjak?
A második ami leesett az a leghátsó fogamon volt.
Szóval szoktam lovagolni egy menős lovon akit elég erősen kell tartani és a kezem ezt nem nagyon bírja. Volt már olyan többször is, hogy a szár felsértette a kezemet mert túl erősen fogtam. Persze ez azért is lehet mert elég érzékeny a bőröm. Viszont a legutóbbi eset...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!