Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nászasszonyomék egyre zavaróbb...

Nászasszonyomék egyre zavaróbban viselkednek, megjegyzéseket tesznek, beszólogatnak. Mit tegyünk, hogy kicsit magukba nézzenek?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk még annyira öregek (50+ korosztály). A kicsik SNI-sek, amit ők nem hajlandóak elfogadni. Ahelyett, hogy alkalmazkodnának, minden egyes találkozás során előjön a "Na majd mi megmutatjuk, hogyan kell gyereket nevelni!" viselkedés és a felhőtlen szórakozás helyett egy kikepzótáborra hasonlít az ottartózkodás. Most kiderült számukra, hogy a gyerekek elutaznak 2 hétre és a kicsik velem lesznek addig, amin ők teljesen kiborultak, mert milyen dolog az, hogy gyerek nélkül nyaralni, meg milyen dolog minket ezzel terhelni és milyen dolog őket mindenből kihagyni...

Próbáltam már én is beszélni velük, hogy kicsit változtassanak és akkor ők is közelebb kerülhetnek az unokákhoz, de süket fülekre találtam, mert ők mindent jobban tudnak.

júl. 2. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

10-nek

Jelentsd fel zaklatasert.

júl. 2. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Telefont ne vedd fel ha hívnak, be sem kell engedned őket beszélgetni. Nektek is van életetek, dolgotok, esetleg programotok. Ezt nyugodtan közöd vele, hogy ne csinálja! Húzd meg a határt. Az unoka kérdést a gyerekükkel beszéljék még, hogy miért nem rájuk bízzák.

Ezért írtam, hogy nem mindegy milyen sni, sokan összemossák azzal, amikor kifogásként használják és a gyerek a csilláron is lóghat (nálunk anyám pont a ilyen, "szegény gyerek diszgráfiás" ezért mindent engedne neki, ráadásul kamaszodik). Egy beszéd fogyatékos és egy evés zavaros más tészta. Náluk kell alkalmazkodni.

júl. 2. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
21%

A 10-es komment erősen kétségessé teszi a valóságtartalmat!

50-es emberek albérletben? 50-es emberek azért költöznek, hogy közelebb legyenek az unokákhoz, miközben rossz a kapcsolat? Ugyan már! A szomszéd utcából integet meg kurjongat, ráadásul érthető mondatban? Nanananana!

Napi 10-15 telefonhívás? Aha ... És egy értelmes ember még nem jött rá, hogy nem kell felvenni, sőt le is lehet tiltani? Napi 2-3 becsöngetés? Túljátszod ezt a mesét, Mrs Andersen! A szondás táplálás meg a némaság már csak a hab a tortán. Kicsit romlott hab.

júl. 2. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy kamu, anyósom is gondolt erre, a tervei szerint a gyerekek suliból hozzá mennének be előbb, ha a mi városunkba költöznek, és estére hazaengedné őket. Megmutatná, hogy kell nevelni.

A költözés ötletére elmondtam, hogy lakhatnak bárhol, a mi napirendünk változatlan marad. Az edzés, külön óra marad, utána együtt leszünk, a fennmaradó időben találkoznak a nagyszülőkkel. Pont, mint most. Ha mi lennénk a napi attrakció, akkor inkább maradjanak ott, ahol vannak, mert nem rendezzük köréjük az életet. Csalódottság volt, de vették a lapot. Kérdező, ne válaszolj, irányítsd a lányához, ha zaklat élőben, végső esetben a tulajnak szólhatsz.

júl. 2. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

nekem fiaim pont amiat lettek sni mert megkésett beszėdfejlödėsüek voltak stb még sem lettek mauglik ,

igen is råjuk voltak szolva ha nem viselkedtek normálisan .

akit meg szondån tåplålnak az nem sni is .

júl. 3. 06:34
1 2

További kérdések:

A testvérem csak akkor keres, ha pénz kell neki?

Sziasztok! Megpróbálok rövid lenni. Hárman vagyunk testvérek, a húgom 19, a nővérem 24, Én pedig 22 éves vagyok. Nem mondanám ezt a kapcsolatot testvéries viszonynak. Tudjátok, nem az a fajta, ahol mindhárman megbíznánk a másikban 100%-ban. Olyannyira, hogy évekig...

Ezek után szerintetek mennyire elítélendő vagy jogos, ha nem vagyunk hajlandóak anyagilag és ápolásilag sem támogatni a párom idős szüleit és a...

A páromék négyen vannak testvérek. A szüleik soha nem voltak a fix megélhetésükről híresek. Apósom résznyugdíjat kap kb 55E Ft-ot, anyósom 100E alatti összeget, mindegyikből tiltanak kb a halálukig. Volt egy 4,5 milliós hitel, amit azért vett fel a párom, hogy őket...

Van itt olyan, akinek a családi élete Mónika-show kategória?

Anyázás, káromkodás, hiszti. És kb bármelyik fogatlan bunkó helyére be tudnád ültetni őket a székbe, mert hasonló színvonalat képviselnek.

Miért kell az 50-60 éves korosztálynak mindig segítség?

Nem fizikai, félreértes ne essék, abban szívesen segítünk. A döntések meghozatalában. Segíts eldönteni, mi a véleményed, hogy legyen, mi lenne a jobb és társai. Rájöttünk, hogy az életben semmihez nem kértünk megfontolásra segítséget, elvégre a döntést...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!