Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szereted, ha becézik a nevedet...

Szereted, ha becézik a nevedet? Kiktől szereted, és kiktől nem?

Figyelt kérdés
júl. 2. 11:46
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
Kifejezetten utálom, bárkitől.
júl. 2. 12:09
 2/35 Metionin ***** válasza:
95%
Én is utálom, bárkitől.
júl. 2. 12:11
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
elég komoly nevet kaptam a szüleimtől, ami becézés nélkül megnehezíti hogy kötetlenebb kapcsolatot alakítsak ki, így a munkatársak is a becézett formát használják
júl. 2. 12:24
 4/35 MTamas2 ***** válasza:
94%
Engem nem zavar, bár nem jellemző.
júl. 2. 12:36
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
István a nevem, hívnak Pityunak, Pistinek, Pistának, nem zavar egyik sem. A családnevemet is szokták becézni, azt viszont volt, akinek nem engedtem meg.
júl. 2. 12:40
 6/35 anonim ***** válasza:
91%
Mivel hosszú, és mindenki által automatikusan becézendő nevem van, ezért pont az a fura, aki végigmondja :D
júl. 2. 12:42
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Anita vagyok, otthon Aninak hívtak, mostanában senki nem becéz, anno volt aki Ancsázott, azt utáltam.
júl. 2. 12:47
 8/35 anonim ***** válasza:
95%
Barbara vagyok.Azt szeretem vagy a Barbeszt, dehát legtöbben akkor is Barbiznak.De még mindig jobb,mint a Barbika.de Azt maximum a kisebbségi komplexussal küzdő, másik embert ledominalni akaró emberek szokása,akiket nagyon hamar elkezdek kerülni.
júl. 2. 12:58
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar.
júl. 2. 13:30
 10/35 anonim válasza:
100%
Péter vagyok, és én szeretem azt, ha Peti-nek hínak, de a Petyát, meg a Petyust nem szeretem!
júl. 2. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire van valóságalapja ennek a kijelentésnek?

Hallottam már olyan kijelentést, hogy nem jár alanyi jogon, hogy valakit szeressenek a szülei/gyerekei/testvérei/egyéb rokonok, hanem azt ki kell érdemelni, és ezért nyilván okkal szeretnek valakit jobban, vagy kevésbé a rokonai (vagyis eszerint a kedvenc gyerek és a...

Tényleg én lennék a finnyás amiért nem szeretem a csontos kajákat?

Volt egy családi összejövetel és olyan húsokkal volt tele az asztal amik csontosak voltak. Utálom az ilyet. Késsel alig lehet normálisan felvágni és kézzel enni sem szeretek mert utálom amikor Dzsuvás lesz a kezem. Családom azt mondta nem lehetek ilyen finnyás...

Miért akarja a családom, hogy halk engedelmes legyek és elégedjek meg az egszerü szegény, szerény élettel? Amikor én ezt nem akarom. Nem akarok...

szerénység sose volt szokásom és mindig is sok pénzre és izgalmakra vágytam, a családom meg próbál vissza huzni sajnos.

Bátyám közel 2 éve itt lakik nálunk mivel eladta a lakását..És minden este tv néznek amit nem szeretek a nappaliban ahol én alszom ezen kívül van még...

Addig míg be nem fejezik a tv nézést a konyhában vagyok ott ülök stb..Nem pihenem ki magam..Nem tudok költözni sajnos nincs miből..ha adott ötlet lenne..Akkor mit tehetek.. bátyám jelenleg nem dolgozik.Itthon van

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!