Szereted, ha becézik a nevedet? Kiktől szereted, és kiktől nem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nektek is a másokról való gondoskodás a legerősebb ébresztő erő?
Hallottam már olyan kijelentést, hogy nem jár alanyi jogon, hogy valakit szeressenek a szülei/gyerekei/testvérei/egyéb rokonok, hanem azt ki kell érdemelni, és ezért nyilván okkal szeretnek valakit jobban, vagy kevésbé a rokonai (vagyis eszerint a kedvenc gyerek és a...
Volt egy családi összejövetel és olyan húsokkal volt tele az asztal amik csontosak voltak. Utálom az ilyet. Késsel alig lehet normálisan felvágni és kézzel enni sem szeretek mert utálom amikor Dzsuvás lesz a kezem. Családom azt mondta nem lehetek ilyen finnyás...
szerénység sose volt szokásom és mindig is sok pénzre és izgalmakra vágytam, a családom meg próbál vissza huzni sajnos.
Addig míg be nem fejezik a tv nézést a konyhában vagyok ott ülök stb..Nem pihenem ki magam..Nem tudok költözni sajnos nincs miből..ha adott ötlet lenne..Akkor mit tehetek.. bátyám jelenleg nem dolgozik.Itthon van
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!