Hány négyzetméteren nőttél fel és hányan voltatok?
5-en voltunk és 120 m2 volt a bruttója a háznak.
Nézegetem az eladó házakat, lakásokat és sok olyan van ami még 100m2 sincs, panel lakások tupikusan 50 m2 alattiak. Hogy lehet ilyen helyen kényelmesen elférni?
Most 85m2-en lakunk de ez is nagyon kicsi. Kezdésnek ezt vettük mert jó áron volt de nem itt fogjuk leélni az életünket.
Nekem inkább a 150 m2 lenne az amibe minden beleférne ami egy házban kell nekem.

válasza:Mikor megszülettem, egy 30 nm-es galériás garzonban laktunk (ekkor nem voltak még tesóim, szóval hárman voltunk). 1 év után költöztünk kb 50 négyzetméterre. Itt négyen laktunk, nem sokkal a költözés után született egy tesóm. 5 évvel később született még egy tesóm, majd ezután nem sokkal költöztünk nettó 150nm-re. Iskolába már innen jártam.
Én gimi után elköltöztem koliba, a tesóim még otthon laknak.

válasza:

válasza:

válasza:52nm-en nőttünk fel 4en, annak mindegy nyűgjével együtt. Amikor befejeztük a sulikat, még nehezebbé vált az együttélés, mert mindenki dolgozott volt hogy 4 eltéri munkarendben, az egyik pihent, kettő éjszakásból jött haza mondjuk.
Reggeli készülődésből is sokszor volt cirkusz már, mint nyugodt csendes készülődés, nem volt élettere senkinek, kerülgettük egymást a szülőkkel, ez van. De azt mondom így legalább nem maradt a szülők nyakán egy nagy ház mondjuk tetőtérrel amit később már nem lehetett volna fenntartani kényelmesen.
Mennyi idős vagy? Szeretnél babát később?
Ilyesmi nőt gondolnék magam mellé, mint Te.

válasza:

válasza:Én vagyok az egyetlen, aki soha nem tudta hogy hány négyzetméteren laktunk? :D Nem volt téma a szüleimmel az ingatlan tulajdonságai...
Egy szoba - konyhás panellakásba születtem. Kb egy éves koromban elköltöztünk két szobás panellakásba. Onnan 10 éves korom környékén két szoba + nappalis panellakásba. Onnan 14 éves koromban kertes kádárkockába. Egyikről se tudom, hány négyzetméter pontosan.
Hárman voltunk, szüleim + én.
(Most ketten 32 négyzetméteren élünk a párommal)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy split klíma szereléssel együtt 350-400 ezerbe kerül. Ennél olcsóbb megoldás érdekelne. Azt tudom, hogy van mobil klíma. De több gond is van azzal a kiviteléssel. Szereld magad split klíma nincs? Ahol én ütöm át a falat, de vákuumoznom már nem kell?
Az is szép, hogy Radnai állítólag ajándékba kapott egy lakást és két BMW-t a szüleitől, Magyar meg egy másik lakást egy idegen nénitől, mert megdicsérte a virágait.
A lakásban két szoba van, az egyik 12 négyzetméteres a másik pedig 22. A konyha külön 3,8 négyzetméteren, tehát étkezőnek a nagyobb szobában van csak hely. A lakáshoz tartozik még egy 3 négyzetméteres kis erkély ez a kisebbik szobából nyílik.
Mi hárman, most várjuk a negyedik családtagot, két éves fiam, férjem 32, én 28, és 40m2-en, 120m2-es udvarral. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!