Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a családi élete Mónika-show kategória?

Figyelt kérdés
Anyázás, káromkodás, hiszti. És kb bármelyik fogatlan bunkó helyére be tudnád ültetni őket a székbe, mert hasonló színvonalat képviselnek.

júl. 9. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miénkben szerencsére nincs, de most láttam az előbb a ház előtt hasonlót. Minden szava kemény káromkodás volt, azért mert az asszony bent hagyott valami papírt.

Hányinger milyen emberek vannak, az is remélem egyszer jól elintézi valaki...

júl. 9. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Exem mostani anyósa konkrétan ez a kategória. 😂
júl. 9. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Anyám nagyon szeret káromkodni, mint valami putris c. Szexuális megjegyzéseket is tesz, mindenből a szexet hozza ki. Pl szerelő van nála, valami szöget ver be "csak nehogy mást is bele verj HEHEHEHEHEEEEHEHEHEEEEEEEEEE"

Rák egye ki a ... brontos tályog..ki a tályog vagy te.. hogy nyaljam meg a zacskód.

júl. 9. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos rengeteg ilyen mentálisan lezüllött ember él köztünk, melyek a társadalom akár néhány százalékát is kitehetik.
júl. 9. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Nincs. Mi sem vagyunk szentek, szoktunk káromkodni is, meg előfordul, hogy néha felemeljük a hangunkat, de azért ez a putris C stílus nagyon távoláll tőlünk.
júl. 9. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagynénéméknél volt ez - totál nem illettek össze ő meg a férje, és állandóan üvöltöztek, anyáztak.

Anyám egy hisztis pitsa, mindenen drámázik, de a legapróbb dolgot is úgy felfújja, mintha nem tudom, mi történt volna. Nem is beszélek vele elég régóta, mert nekem nincs szükségem erre.

júl. 10. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hála Istennek, nálunk nincs ilyen.

Nem azt mondom, hogy nem hangzik el itthon néhány f@szom, vagy b@zd meg, de annyira nem vagyunk a legalja, mint a Mónika show alanyai.

júl. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Családi háttér alapján többféle mentális betegség, SNI kategóriába sorolás mellett nem vállalnátok gyereket?

Nagyon nagy eséllyel lenne valami nehézsége ezek alapján szerintem. Szorongásos depresszió engem se került el, néha jobb, néha rosszabb. Én vagyok a nő. Sokat tanultam erről, jártam terápiára, már nem ránt be, de tudom, mikor rossz, és nagyon nehéz hatékonynak lennem...

Miben rosszabb szenvedni: komoly(A,B kategóriás) személyiségzavarban; vagy nemi irányultságból fakadó bajokban(bu*iság)?

A melegnek levésnél gondolok Nerisztánra meg a Keletre, ahol a sors sajna nem kedvez nekik Szerintem bu*inak jobb lenni, mert ott lesz veled mindig a család Személyiségzavarnál ez nem mondható el,ott sokszor nagyon rossz a kapcsolat a családdal

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!