válasza:

válasza:1 perces google keresés:
A kifejezés a „papucskormány” szóból ered. Arra utal, hogy a férj nem a saját feje után megy, hanem otthon a felesége „kormányozza”, és a férfi a feleség akarata alatt áll.
forrás: e-nyelv magazin

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Élvezi,ha egy nő dominál felette az élet minden területén ő hozza meg a döntéseket..
A férjé? A feleségé? Mindkettőé? Senkié? Rövid válaszokat válnék, kíváncsi vagyok, mennyire egyeznek meg az én véleményemmel.
13 hetes kismama vagyok. Az anyósom egy végtelenül önző nő, az első heteket pokollá tette a hisztijével, de mostanra megnyugodott, és úgy tűnik, örül a gyereknek. Legalábbis azért, mert vásárolgathat neki. Engem kicsit ez is idegesít, vélhetően a hormonok miatt, de így...
A kulcsszavak alapján csak sejtésem van a dologról, de a kifejezést én is csak úgy hallottam.
Nehezen ismerkedem, mivel nem vagyok az a rámenős típus. Két éve részt vettem egy tanfolyamon, ahol (mivel egy éves volt) elég jól összekovácsolódott a társaság. Az egyikük megkérdezte "költőien", hogy nekem vajon milyen nő lesz az, akivel majd összejövök. Erre a...
Páromat műtötték gerincsérvvel,amikor a nagyobbik gyerkőc 2 éves volt,ekkor a lábadozása alatt felcserélődött a házimunkában a szerepünk,én fát vágtam,hordtam,festettem,ő pedig mosogatott,porszívózott.Ez a "szokás" berögzült és mindenféle munkából mindketten kivesszük...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!