Szerintetek hagyjam el a családom?
Itt az elköltözésre is gondolok, de inkább arra hogy megszakitsam velük a kapcsolatom.
Ez az érzés úgy jött hogy a probléma szerintem én vagyok.
Mindig én vagyok a vita központjában és nagyon sokszor megbántom öket. És ezt nem tudom kontrollálni, de legbelül ez nekem nagyon fáj hogy megbántom öket, amiröl ök nem tudnak.
Ök egy érzéstelen kemény fafejnek tartanak.
És szerintem jobb lenne nekik nélkülem.
Mert többet szenvednek velem minthogy boldogok lennének.

válasza:

válasza:Szerintem gyakorold az önfegyelmet, hogy ne bántsd meg őket. Fáj neked, hogy megbántod őket, de újra megteszed....Az nem sokat számítana, ha tudnák, hogy ez neked is fáj, attól nekik nem fáj kevésbé.
Nézzél magadba, miért teszed ezt újra, meg újra. Ha nem tudsz rájönni, és változtatni rajta, érdemes lenne pszichológushoz fordulnod. Ugyanis ez más kapcsolataidban is meg fog jelenni. Most ők vannak a közeledben, ezért rajtuk vezeted le a frusztrációdat, ha elhagyod őket, és más lesz a közeledben vele is ezt fogod csinálni, és elhagy, végül egyedül maradsz.

válasza:

válasza:Inkább terápiát javasolnék, mivel felismerted a problémát sikeres lehet.
Persze néha egy kis távolság sem rossz dolog ám, ritkán tart örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Engem sajnos csúnyán átvertek egy netes társkereső oldalon. Segítségre lenne szükségem mivel átvert és nem tudom feldolgozni viszont nem merek beszélni róla a családomnak mert szégyellem magam. Mit tegyek? Te hogyan mondanád el a családodnak ha átverne valaki a...
3 es fel eve van kapcsolatom a baratommal. 55 km-re lakunk egymastol, de heti 2x-3x ahogy a munkank engedi talalkozunk. En tobbszor felhoztam a temat ,hogy ossze kellene koltoznunk o hallani se akar rola. Mindig azt mondja hogy az neki fullaszto lenne, es o szereti...
Születésem óta azt hallgatom, hogy éppen melyik családtag lesz most majd hirtelen milliárdos. Persze nem tesz egyik sem érte, csak mindig kitalálnak valami hülyeséget. Pl tesóm pár éve belépett egy mlm-be és velem vitatkozott az egész család, hogy márpedig 5 éven belül...
Tegnap sütöttem zabpelyhes sütit, finom lehet, és a szüleimnek meg a tesómnak is ízlett. Ma pedig akartam csinálni magamnak zabkását, de ahogy elkezdtem kevergetni a tűzhelyen, láttam, hogy van benne valami fekete. Kivettem és közelebbről is megvizsgáltam, és akkor...
Dolgozom, jó a fizetésem, mégsem tudom megkezdeni a saját, önálló életemet, mert a szüleimet és az öcsémet kell eltartanom... Évek óta. Apám mérnök, volt egy jól menő vállalkozása évekig, akkor jól ment minden anyagilag. Anyám egy gyerek, aki már nem is fog felnőni....
Tudom mondhatnátok, hogy kulturált embereknél ez nem lehet akadály, de valójában nagyon is az lehet.Hosszú távon számít ez is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!