Nektek mennyire megszokott az otthoni meztelenkedés ?

válasza:

válasza:Egyedül vagyok, senki sem látna, mégsem érezném jól magam. Nem vagyok prűd, simán elmennék nudista strandra is, de itthon semmi sem indokolja, hogy ruha nélkül legyek. A ruha nemcsak takar, véd is. Pl főzés közben rámfröccsenne a forró olaj, az jobb, ha nem a bőrömre kerül, hanem a pólómra. A nagy melegben pedig egy pamut anyag felszívja az izzadtságot, utána, már vizes borogatásként, nagy felületen hüt, és nem csurog rajtam végig a veríték. Amíg itthon laktak a fiaim, akkor sem pucérkodtunk, de az nem volt probléma, ha valakinek zuhanyzás közben kellett a törülközőt bevinni.
Érdekelne, hogy miért tartjátok jó ötletnek otthon a meztelenkedést.

válasza:Egyedül vagyok, tusolas után jól esik mindent atszellőztetni, amíg meg nem szárad a bőrömön a víz, mert csak nagyjából szoktam megtorolkozni.
Egyébként nem szoktam pucerkodni, nem praktikus.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Gyerekkoromban pucérkodtak előttem a szüleim. Anyám mindig szeretett pucéran napozni is. Sima drót kerítésünk volt, mindenki láthatta.
Engem zavart. Nem mertem tesi óra előtt se átöltözni a többi lány elött. Nem akartam, hogy bárki is lásson feherneműben. Nagyon szégyenlős vagyok. Mai napig megvan bennem ez a szégyenlősség.
A bátyám is hasonló, rá is negatív hatással volt ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Valahol egy személy már régóta tudja vagy érzi magában hogy nudista illetve szeret-t meztelenkedni.Lány létemre már régóta érzem,csupán az volt a nagy szakadék hogy szüleim enm ilyen beálitottságuak. Napozás felsö nélkül,barátokkal nudista helyek...stb stb.. Otthon sem...
3 napig lettem volna ott náluk de már aznap haza mentem,az anya apával nem volt olyan nagy gondjaim,de a 2 bátyjánál kinyilt a bicska a zsebembe( 21 éves és 26 éves) a barátnőm és a 2 bátyja meztelenkednek otthon,nekem ezt egy szoval se mondta hogy ilyen csaladbol...
Láttam egy videót amiben egy online óra közepén, elsétál a háttérben egy anyuka teljessen meztelenül. Ezért elgondolkoztam azon, hogy vajon tényleg vannak olyan családok ahol ez teljessen normális?
Én egyedül élek már hálistennek, de otthon kész katasztrófa volt.
Vagy ez egy általános dolog és természetes?
Nem ''direkt'' meztelenül járkálásra gondolok, hanem pl. ha elfelejtetek ruhát vinni a fürdőbe, és meztelenül kell kijönnötök, akkor azt meg meritek tenni, nem szégyenkezve? Nem féltek, hogy valaki meglát? Ha meglát, akkor mit reagál? Esetleg nem is reagál, mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!