Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire megszokott az...

Nektek mennyire megszokott az otthoni meztelenkedés ?

Figyelt kérdés
Nálunk ez egyáltalán nincs meg, senki nem meztelenkedik… úgymond ez tabu nálunk….! Nálatok ez hogy működik?

szept. 2. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Fiaim vannak, kamasz is. Előttük azért már nem mászkálok pucéran. Ők igen,apjuk is.
szept. 2. 22:00
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Egyedül vagyok, senki sem látna, mégsem érezném jól magam. Nem vagyok prűd, simán elmennék nudista strandra is, de itthon semmi sem indokolja, hogy ruha nélkül legyek. A ruha nemcsak takar, véd is. Pl főzés közben rámfröccsenne a forró olaj, az jobb, ha nem a bőrömre kerül, hanem a pólómra. A nagy melegben pedig egy pamut anyag felszívja az izzadtságot, utána, már vizes borogatásként, nagy felületen hüt, és nem csurog rajtam végig a veríték. Amíg itthon laktak a fiaim, akkor sem pucérkodtunk, de az nem volt probléma, ha valakinek zuhanyzás közben kellett a törülközőt bevinni.

Érdekelne, hogy miért tartjátok jó ötletnek otthon a meztelenkedést.

szept. 2. 22:23
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Egyedül vagyok, tusolas után jól esik mindent atszellőztetni, amíg meg nem szárad a bőrömön a víz, mert csak nagyjából szoktam megtorolkozni.

Egyébként nem szoktam pucerkodni, nem praktikus.

szept. 3. 01:33
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Mi szoktunk. Nudista strandra is jártunk régebben.
szept. 3. 05:51
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Amig kicsik voltak a gyerekek nem zavart senkit. Most mar eljott az a kor h szemermesebbek. Igy mar en is jobban figyelek erre.
szept. 3. 06:58
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
Direktben nem kolbászolunk a konyhában ruha nélkül, de senki nem sikítozik, ha valaki a fürdőből átslattyog a hálóig fürdés után.
szept. 3. 07:03
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Apám állandóan ott himbálta a brét a család előtt, más legalább egy törölközőt vagy köpenyt magára vett. Férjem sem lóbálja a fütyköst, bár nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt, de azért nem vagyunk kíváncsiak a másik testére nonstop.
szept. 3. 08:47
 8/15 anonim válasza:
48%
Simán járkálok meztelenül apám előtt is, meg ő is előttem. Nő vagyok.
szept. 3. 09:42
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Direktbe nincs pucérkodás, de ha épp átöltözünk, akkor nem bujkálunk egymás előle. Ha fürdünk, simán kijövünk pucéran a fürdőből, de pl. nem ücsörgünk a fotelban ruhátlanul. Ketten lakunk a férjemmel. Amúgy azért sem pucérkodunk, mert ha épp nincs lehúzva a redőny és ég a villany,belátni a szomszédból, utcáról, az ajtót sosem zárjuk (csak éjjel), ha jön a gyerek, nem csenget, bejön.
szept. 3. 09:51
 10/15 anonim ***** válasza:
86%

Gyerekkoromban pucérkodtak előttem a szüleim. Anyám mindig szeretett pucéran napozni is. Sima drót kerítésünk volt, mindenki láthatta.

Engem zavart. Nem mertem tesi óra előtt se átöltözni a többi lány elött. Nem akartam, hogy bárki is lásson feherneműben. Nagyon szégyenlős vagyok. Mai napig megvan bennem ez a szégyenlősség.

A bátyám is hasonló, rá is negatív hatással volt ez az egész.

szept. 3. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Otthoni meztelenkedésnek van-e helye a családban?

Valahol egy személy már régóta tudja vagy érzi magában hogy nudista illetve szeret-t meztelenkedni.Lány létemre már régóta érzem,csupán az volt a nagy szakadék hogy szüleim enm ilyen beálitottságuak. Napozás felsö nélkül,barátokkal nudista helyek...stb stb.. Otthon sem...

19 éves fiu vagyok,van egy 17 éves barátnőm,nem reg jöttünk össze (fb ismerkedtünk meg) megvolt most az első talink és ami kiderült azt nem tudom szo...

3 napig lettem volna ott náluk de már aznap haza mentem,az anya apával nem volt olyan nagy gondjaim,de a 2 bátyjánál kinyilt a bicska a zsebembe( 21 éves és 26 éves) a barátnőm és a 2 bátyja meztelenkednek otthon,nekem ezt egy szoval se mondta hogy ilyen csaladbol...

Vannak olyanok akik meztelenkednek a család előtt?

Láttam egy videót amiben egy online óra közepén, elsétál a háttérben egy anyuka teljessen meztelenül. Ezért elgondolkoztam azon, hogy vajon tényleg vannak olyan családok ahol ez teljessen normális?

Nálatok mennyire elfogadott a családban lévő meztelenkedés?

Én egyedül élek már hálistennek, de otthon kész katasztrófa volt.

Apa-fia meztelenkedéssel van, illetve lehet probléma?

Vagy ez egy általános dolog és természetes?

Nálatk otthon, a családban, mennnyire tabu a meztelenkedés?

Nem ''direkt'' meztelenül járkálásra gondolok, hanem pl. ha elfelejtetek ruhát vinni a fürdőbe, és meztelenül kell kijönnötök, akkor azt meg meritek tenni, nem szégyenkezve? Nem féltek, hogy valaki meglát? Ha meglát, akkor mit reagál? Esetleg nem is reagál, mert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!