Hogy legyunk joban?

Figyelt kérdés
Egy eve uj varosba koltoztem es itt el a nagymamam testvere is. En nagyon joban vagyok a nagymamammal es altalaban az oregekkel is, de ezzel a nenivel nem tudok kijonni. Nem tudok igazan a kedveben jarni, mert minden rossz neki. Persze en sem vagyok megfelelo. Eloszor meg nekem volt lelkiismeret furdalasom, mert nem akartam meglatogatni, csak havonta, o meg valoszinuleg gyakrabban akart volna latni. Nem igy lett es most meg van sertodve. Nagyon szeszelyes es nehez szemelyiseg, mert borzasztoan megkeseredett, gyakran megfogalmazom magamban mi a bajom vele es szivem szerint a fejehez vagnam, hogy miket muvel amit o eszre sem vesz (erzelmi zsarolasok, meg engem szapul), mikozben o magas lorol beszel. Tul van egy agyverzesen amibol teljesen felepult, de igy mar nem merem a fejehez vagni a velemenyem, mert nem szeretnem felidegesiteni, mert tudom, hogy az elozo agyverzest is valaki mas okozta neki, mikor osszevesztek. Hogy tudnam megszeretni, vagy a kedveben jarni? Tudom, hogy o mar nem fog valtozni:(

2013. febr. 14. 00:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgy, h beveszed a Lesz@rom tablettát és egyik füleden be, a másikon ki amit mond.

Az én nagymamám is ilyen. Változni tényleg nem fog. Ne tedd tönkre a te idegeidet is.

2013. febr. 14. 00:30
 2/2 A kérdező kommentje:
szoval adjam fel? ennyi?
2013. febr. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!