Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nincsenek...

Miért van az hogy nincsenek semmilyen céljaim az életben? És semmit nem akarok elérni.24/F

Figyelt kérdés
Nem akarok barátnőt, feleséget se gyerekeket, nem akarok utazgatni, dolgozni se akarok. De azt sajnos muszáj különben apám kidob a házból, és mehetek a híd alá. Élni se akarok, csak sajnos nincs bátorságom hogy kinyírjam magam. Legszívesebben azzal tölteném el az egész életemet, hogy kockulok, vagy fekszek az ágyamban, és nézegetek filmeket. Barátaim nincsenek, nem is voltak soha, de szükségem nincs rájuk. Szerintetek miért vagyok ilyen?
2014. máj. 6. 18:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
22%
Ez azért van,mert nincs motivációd.Azért nincs,mert depresszív ember vagy,akinek könnyebb egy álomvilágba menekülni,mint valóban élni.Ez csak akkor változik,ha te is változni szeretnél.
2014. máj. 6. 18:45
 12/29 anonim ***** válasza:
20%
Akarat gyenge életképtelen vagy már bocs. Szedd össze magad és kezdj el élni. Ha kell keress hozzá segítséget de ez nem normális.A depressziónak és az antiszociálisságnak is van egy határa
2014. máj. 6. 19:40
 13/29 anonim ***** válasza:
53%
Előzőnek igaza van. Ha nem akarsz szociopatává válni, akkor kezdj el megmozdulni. Nem a kockasággal van a nagyobb baj, hanem, a többivel, lehet úgy is kockulni, hogy közben élsz is! :) Esetleg nézz meg pár kedv csináló filmet, pl. a facebookos filmet, a gyakornokokat.
2014. máj. 6. 20:04
 14/29 A kérdező kommentje:
Ez csak vicc ugye? hogy szociopatává válhatok
2014. máj. 6. 20:45
 15/29 anonim ***** válasza:
31%
Nem vicc. Már kb most az vagy. Úgyhogy szedd össze magad végre. Felnőtt vagy vagy mi a fene
2014. máj. 6. 20:47
 16/29 anonim ***** válasza:
Az vagyok, aki írta, hogy szociopatává válhatsz. Nem vicc, nézd meg a wikibe a leírását, hogy milyen előzményei vannak. Ha már most nem tudsz uralkodni dolgokon pl. depresszión, és hagyod magad neki, akkor azon, ha kifejlődik meg pláne nem fogsz tudni! :(
2014. máj. 6. 20:49
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem az vagyok, ugyanis szociopaták, nem éreznek soha bűntudatot, hogy lelkiismeret furdalást ha megölnek valaki például. És én nem vagyok ilyen.
2014. máj. 6. 20:52
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem azt írtuk, hogy az vagy. :)
2014. máj. 6. 20:57
 19/29 A kérdező kommentje:
a szókihagyásokért, és a helyesírási hibákért, elnézést kérek.
2014. máj. 6. 20:57
 20/29 anonim ***** válasza:
Na figyelj, tényleg keress valakit akivel beszélhetsz legalább.
2014. máj. 6. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!