Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek a férfinak vajon mi...

Ennek a férfinak vajon mi baja van?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, 34 éves férfi. Elég érdekesen éli a magánéletét ; közösségi oldalon rengeteg nővel tart fenn ismeretséget, akiket társkereső oldalakról szed össze. Amikor egy barátnője van, mellette van több titkos, egyik sem tud a másikról.

Az éppen aktuális nő az óriási nagy szerelem, ahogy ő fogalmaz: az "Igazi", mégis ezek az óriási nagy szerelmei, az Igazik nem tartanak nála pár hónapnál tovább.

Vajon 34 éves férfiként mi baja van pszichikálisan, normális családapa lesz belőle valaha egyáltalán?

Egyébként nevetünk rajta, ismerősei, eléggé szánalmasnak tartjuk.

Munkahelyeken sem képes megállni a helyét sokáig; összebalhézik a főnökökkel minden munkahelyen.

Eléggé balfék pasas :-D

2014. máj. 7. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
nem iszákos is még emellé?
2014. máj. 7. 15:49
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Annyira balfék nem lehet, ha ennyi nőt tud elkábítani. Vagy azt mondod ahhoz elég egy balfácán is?
2014. máj. 7. 15:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább szomorúnak találom.

Ti hogy tudtok ilyen embereken röhigcsélni?

És miért kéne családapának lennie, lehet is nem akar...

2014. máj. 7. 15:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ismim nekem is van, ott turbékol a falon, közben nekem irkált:D igaz már leépítettem:)
2014. máj. 7. 15:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, iszákos is.
2014. máj. 7. 15:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Van baja, és 34 évesen kicsi az esélye, hogy igazán megváltozik.

Jobb elkerülni az ilyen pasikat.

2014. máj. 7. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki így tetszik,élje így az életét.Míg nektek ezzel nem árt,addig örüljetek,hogy csak mosolyogtok rajta.Arra kell csak vigyázni,hogy az ember ne keveredjen bele egy ilyen pasi életébe.Egyébként ismerem ezt a típust,nekem is van ilyen ismerősöm.
2014. máj. 7. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Na kiderult, hogy meg iszakos is :). Fogadjunk, hogy fuves cigit is szokott szivni :)
2014. máj. 7. 16:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Nincs neki semmi baja.
2014. máj. 7. 16:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy-két ilyen "korlátolt" ismerősöm. Nem iszákosak, normálisak teljesen így mind ismerősök, de normális párkapcsolatot nem tudnak hosszú távon fenntartani. Ők is már 30-on felül vannak, de náluk tudom a probléma okát. Sajnos le vannak ragadva egy szinten, mikor még "fiatalok" voltak, buliztak, 18-20 évesek voltak stb és hasonlóképpen "csajoznak" most is, ami a legnagyobb baj, hogy mind fiatal lányt akar magának, saját korosztályában egyik sem nézelődik 35 éves létére még 18-20-22 éves csajt akar magának...azokból se a komolyabb fajtákkal állnak le. Ha össze is jön nekik egy-két fiatalabb csaj az meg kb addig is tart, jobb esetben csak 1-2 hónap, de volt már hogy 1-2 évig is együtt voltak ZTÁN KI VOLT AKADVA HOGY MILYEN GYEREKES A CSAJ, NEM AKAR CSALÁDOT, KÖZÖS ÉLETET, ELJÁRKÁL BULIZNI STB...
2014. máj. 7. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!