7éve kapcsolatba élek vannak gyerekeink. én már nem szeretem a párom. Mást szeretek. Mit tegyek? A gyerekek miatt nem merek kiszállni a kapcsolatból. Mit csináljak?
Magyarul: csalod a férjedet egy másik pasival!
Most pár kósza numeráért eldobnád a családodat??
Nooormális vagy Maaargit??
Mindenki azt mondja hazassag csak egy papir ugye?
Na ilyenkor mar nem a ferjed CSAK az elettarsad?
Amit valasztottal gyereket vallaltal vele nem is egyszer
Inkabb szeressd a ferjed es keresetek segitseget neki.
Gyava aki elfut boldogsagot mashol keresi
Már az első is kérdezte, de most én is:
"A gyerekek miatt nem merek kiszállni a kapcsolatból."
Ez pontosan mit jelent?
Igen nagy bun
nem akarod megjavitani a kapcsolatodat a gyereked apjaval
Egyedul te akartal gyereket itt rontottad el
csalod a geyreked apjat
Igen mind miind nagy bun
Tudod az elet megadja azt majd amit erdemelsz es nagy valoszinu ugyanezt a hibat fogod elkovetni ujra es ujra hiszen nem tanultal semmit belole.
Es amig a lecket nem tanulod ujra es ujra megkapod.
Nem hallok semmi olyat toled hogy rajtad is mulott hogy a kapcsolatd elromlott.
Azok az emberek akik mast kizarolag mast hibaztatnak es ok az artatlan baranyok soha nem lehetnek boldogok
onvizsgalat onkritika tanulas ez a boldogsag kulcsa
Van indok arra, hogy elvegye a gyerekeid? Vagy úgy gondolod, fogja magát és elveszi erőszakkal és elszökik velük?
Hogy tudtál úgy gyerekeket vállalni, hogy csak te akartad és az apjuk nem?
És hogy képzelted a további életedet? Együtt élsz a férjeddel úgy, hogy nem is szereted, de a gyerekek miatt nem válsz, ugyanakkor van egy szeretőd, akit szeretsz. Mindenki azt mondja, lépj, mert ez így nem élet senkinek. Sem neked, sem a férjednek, sem a gyerekeknek. De te nem akarsz lépni. Akkor mit akarsz végülis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!