Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 7éve kapcsolatba élek vannak...

Honey/hajni kérdése:

7éve kapcsolatba élek vannak gyerekeink. én már nem szeretem a párom. Mást szeretek. Mit tegyek? A gyerekek miatt nem merek kiszállni a kapcsolatból. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 7. 17:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Magyarul: csalod a férjedet egy másik pasival!

Most pár kósza numeráért eldobnád a családodat??

Nooormális vagy Maaargit??

2014. máj. 7. 22:03
 12/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok.köszönöm a hideg meleg válaszokat egyaránt.de tisztáznék valamit:nem férjem van hanem élettársam.és nem azért jár más palikon az eszem mert pikk-pakk így jött hanem az élettársam alkohol problémákkal küzd és néha egy nőnek is jár a szeretet.a gyerekek már érzik hogy nincs minden rendben de nem akarom őket elhagyni csak az apjukat.és igen a másik felvállalná a gyerekeket.de erről még nem mertem úgy igazán beszélni vele.ezért kértem Tőletek tanácsot.
2014. máj. 7. 23:19
 13/26 anonim ***** válasza:
71%
Tökmindegy, hogy a férjed vagy élettársad a gyerekeid apja. Egyszer már úgy döntöttél megállapodsz vele családot alapítasz, akkor tök mindegy, hogy a férjed vagy nem.
2014. máj. 7. 23:28
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki azt mondja hazassag csak egy papir ugye?

Na ilyenkor mar nem a ferjed CSAK az elettarsad?

Amit valasztottal gyereket vallaltal vele nem is egyszer

Inkabb szeressd a ferjed es keresetek segitseget neki.

Gyava aki elfut boldogsagot mashol keresi

2014. máj. 7. 23:30
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyáva.ő nem akar segítséget.7évig nyeltem.és igen vállaltuk a gyerekeket.vagyis én.ő nem akarta.nem is úgy bánik velük mint az apjuk.szerintetek a gyerekeknek ez kell.az Istenért,nem vagyok gyáva de már nem bírom.nem bírom a közeledését.olyan nagy bűn ha a gyerekeimnek és magamnak is nyugodt életet akarok.ezek szerint igen.és ha ti azt mondjátok gyávaság ha jót akarok vállalom.
2014. máj. 7. 23:57
 16/26 anonim ***** válasza:
OK;Lépj ki a kapcsolatodból, de ne ugorj bele egy másik kapcsolatba!Emészd meg, amiben éltél.A gyerekeid nyugalmára gondolj, nem egy idegen pasihoz ráncigálni õket.Mennyi ideje ismered az uj pasidat?
2014. máj. 8. 00:32
 17/26 anonim ***** válasza:

Már az első is kérdezte, de most én is:

"A gyerekek miatt nem merek kiszállni a kapcsolatból."

Ez pontosan mit jelent?

2014. máj. 8. 04:16
 18/26 A kérdező kommentje:
16 os kommentelőnek 3 és fél éve.17es kommentelőnek azt jelenti hogy félek hogy elveszi a gyerekeim.
2014. máj. 8. 07:59
 19/26 anonim ***** válasza:

Igen nagy bun

nem akarod megjavitani a kapcsolatodat a gyereked apjaval

Egyedul te akartal gyereket itt rontottad el

csalod a geyreked apjat

Igen mind miind nagy bun

Tudod az elet megadja azt majd amit erdemelsz es nagy valoszinu ugyanezt a hibat fogod elkovetni ujra es ujra hiszen nem tanultal semmit belole.

Es amig a lecket nem tanulod ujra es ujra megkapod.

Nem hallok semmi olyat toled hogy rajtad is mulott hogy a kapcsolatd elromlott.

Azok az emberek akik mast kizarolag mast hibaztatnak es ok az artatlan baranyok soha nem lehetnek boldogok

onvizsgalat onkritika tanulas ez a boldogsag kulcsa

2014. máj. 8. 10:45
 20/26 anonim ***** válasza:

Van indok arra, hogy elvegye a gyerekeid? Vagy úgy gondolod, fogja magát és elveszi erőszakkal és elszökik velük?

Hogy tudtál úgy gyerekeket vállalni, hogy csak te akartad és az apjuk nem?

És hogy képzelted a további életedet? Együtt élsz a férjeddel úgy, hogy nem is szereted, de a gyerekek miatt nem válsz, ugyanakkor van egy szeretőd, akit szeretsz. Mindenki azt mondja, lépj, mert ez így nem élet senkinek. Sem neked, sem a férjednek, sem a gyerekeknek. De te nem akarsz lépni. Akkor mit akarsz végülis?

2014. máj. 8. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!