Honey/hajni kérdése:
7éve kapcsolatba élek vannak gyerekeink. én már nem szeretem a párom. Mást szeretek. Mit tegyek? A gyerekek miatt nem merek kiszállni a kapcsolatból. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 17:32
21/26 anonim válasza:
18: De hát azt mondtad, hogy ő nem is igen akart apa lenni. Mért venné el akkor a gyerekeket?:-o
22/26 anonim válasza:
"7éve kapcsolatba élek vannak gyerekeink."
"Nem vagyok gyáva.ő nem akar segítséget.7évig nyeltem."
7 éve tűrsz és 7 éve vagytok együtt, akkor meg mit csodálkozol erre alapoztál most is az van.
23/26 anonim válasza:
Ha nem vagy már boldog a jelenlegi pároddal akkor hagyd ott! Nem kell,hogy boldogtalan legyél csak azért mert gyerekeitek vannak. A gyerekeknek sem az a jó ha azt látják,hogy anya meg apa nem együtt élnek csak egymás mellett,és nem szeretik egymást.
24/26 anonim válasza:
A 56%-os ájtatos manó remélem hasonló bölcsességekkel látja el a lányát, ha az hasonló helyzetbe kerül.
Kérdező! Buta voltál, hogy ebben kapcsolatban maradtál és gyereket vállaltál (egyedül). Ha a férjed nem hajlandó a változásra, a gyógyulásra (mivel Mo-n már nincs kényszerbeszállítás), így nem tudsz mit tenni.
Alkoholistának nem ítélnek gyereket.
Költözz el, külön albérletbe, váljatok el. Közben a szeretővel kezdjetek új történetet és randizzatok, töltsetek sok időt, de tartsd meg a fokozatosságot, ne éljetek egyből együtt.
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségetek.de azt had mondjam már el hogy a 7év alatt egyszer sem csaltam meg a párom.és azt sem mondtam hogy csak ő rontott el mindent.én is hibás vagyok.tudom.de én legalább próbáltam helyre hozni.eredménytelenül.feladtam.és arra visszatérve hogy miért vinné el a gyerekeket ha nem is akarta őket?mert szereti őket csak nem úgy bánik velük ahogy apához illik.
2014. máj. 8. 15:24
26/26 A kérdező kommentje:
24 kommentelő. Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsod.és teljesen igazad van.még egyszer köszi. :)
2014. máj. 8. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!