Mit gondoltok? Kibékül a párom a volt élettársával?
Ha a férfinek is és az exfeleségnek is van párja, akkor nem értem miért jönnének össze.. Jó, hogy együtt vannak bent, mikor a fiuk lehet meghal. Szerinted miközben a fiuk haldoklik, pont arra gondolnak, hogy húú de jó lenne összejönni? Ha te ezt megemlítenéd a párodnak, akkor szerintem kapnál egy nyaklevest.
Menj be a kórházba és a nővel is legyél kedves. Ha nem ezt teszed, akkor nem nagy jövője van a kapcsolatotoknak.
Remélem felhagysz ezzel a féltékenységgel. Amúgy is, minek vagy vele, ha nem bízol meg benne?
Gondolj már bele, mi lenne, ha a fiaddal ez történne és a párod így állna hozzá? Szerintem elhagynád rögtön.
De ez, hogy "mit tudok tenni".. ez szánalmas.
Köpd szembe magadat, mert ez gusztustalan. Változnod kellene.
Már leírtam a véleményemet, nem bántalak úrja, szerintem ezt majd mások megteszik helyettem a további hozzászólásokban.
Az előző nagyon jót írt. Ha fontos a párod, akkor igenis vegyél erőt magadon, tedd félre a féltékenységedet, és menj be a kórházba, hogy így is tudd őt támogatni. Persze akkor, ha ezt a párod igényli. Kérdezd meg tőle először, és ha úgy érzi, hogy szüksége van rád akkor hívni fog.
Nehogy kiejts olyat a szádon, hogy te kit utálsz, mert ezzel a hozzáállással már így is pengeélen táncolsz ebben a kapcsolatban.
Ez ha igaz akkor benne is volt a híradóban.Sajnos a kisfiú meghalt :-(
Kérdező????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!