Negyven éves vagyok,28 évesen mentem férjhez úgy, hogy soha nem szerettem a férjemet. Van valakin hasonló helyzetben?
Nagyon sokféle kapcsolat van. Szerintem a tiétek sem feltétlenül boldogtalan.
Olyan igazi nagy szerelem, amit viszonoznak is szintén nagy szerelemmel, nem olyan nagyon gyakori és nem is szokott nagyon hosszú ideig kitartani.
Én szerelmes vagyok a páromba még így 12 év után is (én is majdnem 40 vagyok). De ez azért másfajta szerelem, mint amit pl. 20 évesen éreztem. Nem olyan felhőtlen. Hiszen eleve nem olyan felhőtlen az élet, mint még gyerekként volt.
Nem biztos, hogy létezik, amit keresel. Ismerek több nőt is, férfit is, aki kb. ebben a korban nagy-nagy szerelemre vágyott, kalandba keveredett, de aztán rájött, hogy annak a varázsa is elmúlik egyszer. Valaki elvált, valaki visszament a férjéhez/feleségéhez. Akinek új párja van, az sem él olyan húde nagyon nagy mindent elsöprő szerelemben. Egy idő után a szerelem mellett inkább a szeretet erősödik.
Nyilván 10, 20 év után nem érez már olyat az ember, hogy milyen először megfogni valaki kezét, először megcsókolni valakit, először szeretkezni, először mondani, hogy szeretlek. Ezek bevallom nekem is hiányoznak időnként.
sosem értettem mire jó nem lefeküdni a párunkkal...
de nem is kell csodálkozni ha ezek-után dobtak...
ki akarná ezt?
de hozzámenni valakihez akit nem szeretsz?
ezt se értem.
házasodni s bízni h utólag megszeretem???
utólag majd valahogy fellobban a szenvedély ha már megvan a pecsét?
nem értem...
"sosem élveztem a szexet"
Ebbe nem biztos, hogy bele kellene törődnöd. Fontos része a kapcsolatnak. Talán, ha megtanulnád élvezni a testiség gyönyöreit, másképp tekintenél önmagadra és a férjedet is másmilyennek látnád. (Ő is megváltozna ettől. Hidd el, mi férfiak így működünk!)
Szóval, facsarjátok ki egymást, mint egy narancsot, élvezzétek, aztán feküdjetek egymás mellett szuszogva, mint akit agyonvertek.... mindezt boldogan természetesen!
Aztán a férjed úgy fog szeretni, ahogy még senki más!
szép napot!
38f
A szerelem az lószar. :) Jó ha megadatik, de ennyi. Olyan mint pl jó lenne elutazni új-Zélandra, de ha nem jön össze sincs gond. Eleve szerintem kevés ember éli meg a kölcsönös szerelmet. Ha meg is éli akkor is legtöbbször vége az érzésnek fél év alatt. Szóval nem sokat vesztettél.
Én sem élek szerelmi házasságban. 38F vagyok. Néha én is elgondolkodom mi lenne ha..., de nem biztos hogy megéri a dolog.
Azon tök értelmetlen rugózni, hogy 12 éve jól döntött-e, vagy rosszul... az már így van.
Inkább az a baj, hogy a szerelemre nincs se recept, se garancia... magára az érzésre sóvárogsz, noha ahhoz valami konkrét ember kell.
Te meg azt eléggé kizárod, - szóval nemigen látok megoldást.
12 év után a férjeddel már nem fog alakulni semmi, ami eddig nem volt, a válása sem garantálna semmit, de rossz volna neki, meg a gyereknek -neked is, főleg, ah nem jönne valami mesebeli herceg.
Nehéz mondani, de törődj bele. Mindenki életében vannak olyan - egyébként természetes dolgok - amikből valamiért kimarad. Neked ez. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!