Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenék kéne csinálnom?!

Mi a fenék kéne csinálnom?!

Figyelt kérdés

Lehet, hogy rossz kategória, bocs.

Nos... Két fürdőszoba van a házban. Egyiket szüleink használják a másikat pedig én és az öcsém. Jelenleg a nagyink is nálunk van. (Sajnos) a nagyink már nem nagyon tudja, hogy mit csinál és nem emlékszik arra se, hogy 2 perce mit mondtunk neki. Öcsém pedig egy szemétdombon él mármint a szobájában... Minden sz#r ott van és nagyon dorván rendetlenség van ami nem is érdekel. Eddig is voltak forcsa dolgok a fürdőszobában de a mai mindent felülmúlt. Eddig olyanok voltak, hogy egy velőscsont volt a csap szélén ami a nagyanyám szedett össze az isten tudja honnan... Persze ő se emlékezett rá és a házból se szedhette. Folyton én és anya takarítjuk mindkettőjük után a vécét, kádat, csapot..

Amúgy az olyan dolgok, hogy földdarab a pedlón vagy le nem húzott wc sajnos náluk mindennapos. Na de ma.... Egy szardarab volt a csapban!!! Az eszem megállt. Most nem fogom felkelteni a házat de holnap biztos leordítom a fejüket. Most nekem magasak a higéniai elvárásaim egy nyugodt kézmosással, fürdéssel, wc-zéssel vagy tényleg ez az átlagos?! Tököm tele van az egésszel. Mit kéne csinálnom hogy valami változzon? 16/F

2016. jún. 28. 23:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%

Nekem ezt fölösleges elmagyaráznod.:-)

Lényegtelen, hogy más tud-e bárkinek értéket adni, te annak köszönöd meg, akitől te kaptál.

A szülő és a gyermek közötti kötelezettség pedig kölcsönös. Fölösleges ostoba ideológiákat gyártani arra, hogyan lehet kibújni a kötelezettség alól, és csak a jogokat élvezni.

2016. jún. 29. 01:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló. Én nagyon örülök, hogy élek és próbálom hasznosan eltölteni az életem napjait (pl. kevesebbet TV-zek), de ennek mi köze van ahhoz, hogy napi szinten takaríthatom a nagyanyám után a wc-t? Vagy Te még abban a "fogd be a pofád és csinálnd" rendszer szerint gondolkodsz? Remélem egyszer megtapasztalod ugyan ezt a helyzetet. Egyébként meg egyszer mindenki megöregszik és hasonló helyzetbe kerül. Ilyenkor meg el kell viselnie egy fiatalabb generációnak. De szerintem van egy bizonyos határ amit már fölösleges átlépni, mert az egyik félnek sem jó.
2016. jún. 29. 06:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Öcsém 11 éves de biztos, hogy nem ő volt. Ennyire nem süllyedhetett le. Na meg épeszű ember ikyet nem tesz.
2016. jún. 29. 06:58
 14/17 anonim ***** válasza:
41%

Tedd zárhatóvá a wc ajtót, öccsének legyen kulcsa.

Ha továbbra is lesznek gusztustalanságok, az ő fejét leordíthatod. A nagyi meg nem tudja használni, csak a másik mosdót.

Pár kommentet olvasva már értem, miért kellett a kötelező szülőtartást törvénybe iktatni.

Azt egyébként tudjátok, hogy egy otthon havi 130-150 ezer és 3 milla a beugró?! Aki később úgy tervezi, hogy bedugja a szüleit, kezdjen el időben spórolni. :P

2016. jún. 29. 06:59
 15/17 BlackLove ***** válasza:

Megtudlak érteni,csodálom, hogy 16 éves fiú létedre még bírod, engem is kiakasztana :D ..

Ám "leordítottad a fejüket" ?

2016. jún. 29. 14:01
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem orditottam le senkit csak kicsit idegesen elmondtam anyumnak, hogy nem akarok szardarabokat pucolni a csapból este fél 12-kor. Szerencsére már nem sokáig lesz nálunk mert elviszik nagybátyámék. De apummal el fogok beszélgetni, hogy ez nem mehet tovább, mert mi csináljuk utána (nagyim) az összes feladatot ő meg csak jópofizik vele (ő anyukája).
2016. jún. 29. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos az idősek otthona nem játszik, ugyanis nem vesznek fel új embereket. Az ismerősöm az agylágyulásban szenvedő muterját sem tudja elhelyezni.
2016. júl. 2. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!