Mi a fenék kéne csinálnom?!
Lehet, hogy rossz kategória, bocs.
Nos... Két fürdőszoba van a házban. Egyiket szüleink használják a másikat pedig én és az öcsém. Jelenleg a nagyink is nálunk van. (Sajnos) a nagyink már nem nagyon tudja, hogy mit csinál és nem emlékszik arra se, hogy 2 perce mit mondtunk neki. Öcsém pedig egy szemétdombon él mármint a szobájában... Minden sz#r ott van és nagyon dorván rendetlenség van ami nem is érdekel. Eddig is voltak forcsa dolgok a fürdőszobában de a mai mindent felülmúlt. Eddig olyanok voltak, hogy egy velőscsont volt a csap szélén ami a nagyanyám szedett össze az isten tudja honnan... Persze ő se emlékezett rá és a házból se szedhette. Folyton én és anya takarítjuk mindkettőjük után a vécét, kádat, csapot..
Amúgy az olyan dolgok, hogy földdarab a pedlón vagy le nem húzott wc sajnos náluk mindennapos. Na de ma.... Egy szardarab volt a csapban!!! Az eszem megállt. Most nem fogom felkelteni a házat de holnap biztos leordítom a fejüket. Most nekem magasak a higéniai elvárásaim egy nyugodt kézmosással, fürdéssel, wc-zéssel vagy tényleg ez az átlagos?! Tököm tele van az egésszel. Mit kéne csinálnom hogy valami változzon? 16/F
Nekem ezt fölösleges elmagyaráznod.:-)
Lényegtelen, hogy más tud-e bárkinek értéket adni, te annak köszönöd meg, akitől te kaptál.
A szülő és a gyermek közötti kötelezettség pedig kölcsönös. Fölösleges ostoba ideológiákat gyártani arra, hogyan lehet kibújni a kötelezettség alól, és csak a jogokat élvezni.
Tedd zárhatóvá a wc ajtót, öccsének legyen kulcsa.
Ha továbbra is lesznek gusztustalanságok, az ő fejét leordíthatod. A nagyi meg nem tudja használni, csak a másik mosdót.
Pár kommentet olvasva már értem, miért kellett a kötelező szülőtartást törvénybe iktatni.
Azt egyébként tudjátok, hogy egy otthon havi 130-150 ezer és 3 milla a beugró?! Aki később úgy tervezi, hogy bedugja a szüleit, kezdjen el időben spórolni. :P
Megtudlak érteni,csodálom, hogy 16 éves fiú létedre még bírod, engem is kiakasztana :D ..
Ám "leordítottad a fejüket" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!