Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyszüleimnél a macska...

Nagyszüleimnél a macska állandóan a konyhában van meg az ágyba is bemászik, azzal alszanak a mamámék. Mi a véleményetek? Szerintetek se jó ez így?

Figyelt kérdés
Most hétvégén voltunk a mamámnál és a macska mászkált a konyhapulton ahol a kaják voltak. Pár napra rá megbetegedtem ez lehet attól? Mamámék is gyakran betegek. De imádják a macskákat. Úgy fogadták be az utcáról ezt a macskát.

okt. 29. 12:14
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
87%
Semmi. Az ő életük. Ha nekik jó így, akkor legyen így.
okt. 29. 12:18
 2/37 anonim ***** válasza:
78%
Macskás vagyok. Nem ettől lettél beteg. Ők se.
okt. 29. 12:19
 3/37 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk ugyan a konyhapultra nem, de mindenhova máshova mászik. Nem szoktunk betegek lenni. Nem hiszem, hogy ettél lennél beteg.
okt. 29. 12:22
 4/37 anonim ***** válasza:
72%
Jó így, mivel nekik jó. Szerintem nem ettől lettél beteg. Van macskám, ágyon alszik semmi bajom tőle.
okt. 29. 12:24
 5/37 anonim ***** válasza:
88%
ha nagyszüleidnek jó igy akkor hagyad az ő házuk ő ėletük.
okt. 29. 12:38
 6/37 anonim ***** válasza:
42%
Most ez a divat, a kutyájuk-macskájuk szájából esznek kis túlzással az emberek. Tehát itt csak olyan választ fogaz kapni, hogy nem probléma. Normális emberként viszont tudjuk, hogy rohadtul nem normális.. Amivel a seggét nyalja azzal eszik bele a kajájukba, aztán azt eszik meg ők. Erre a válaszomra majd 0%-ot fogok kapni! Állatnak kint a helye, egy normális világban, de ez ugye nem az…
okt. 29. 12:38
 7/37 anonim ***** válasza:
66%
allergiás lehetsz macskaszöre viszont.
okt. 29. 12:40
 8/37 anonim ***** válasza:
72%
Remélhetőleg oltva és féreghajtva vannak ....
okt. 29. 12:43
 9/37 anonim ***** válasza:
64%

Kicsit ironikusnak érzem ezt a fujjogást meg a jaj-azzal-ássa-el-a-kakit finnyogást, miközben bemegyek a városba, és a négyeshatos meg a legtöbb bevásárlóközpont büdösebb, mknt egy sertéstelep.

És nem állatok utaznak rajta meg vásárogatnak benne.

K.urva büdösen.

:)

okt. 29. 12:55
 10/37 anonim ***** válasza:
27%

#10 mondjuk azok a fajták ilyenek, akiknek a kutyus tányérkája egyhelyen kerül elmosásra az ember tányérjával a mosogatóban. Azok az emberek nem a leg igényesebb fajták.

Viszont én igényes vagyok a környezetemre és magamra is. Viszont akiknek az állatka ott alszik az ágyban, na azokat látom mennyire igényesek.

okt. 29. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!