Megmondanátok az idősödő szüleiteknek, hogy jó lenne, ha gondolnának arra, hogy egyszer nem lesznek, mi lesz a felhalmozott rengeteg holmijukkal?

válasza:Hát igen, elég nagy "tapintatlanság" felróni az időseknek, hogy micsoda kellemetlenséget fognak neked okozni az örökséggel.
Egyébként vannak ilyen lomtalanítással foglalkozó cégek, azok csupaszra kiürítik neked a házat, nem kell foglalkoznod vele, ha nem akarsz.

válasza:Kifejezetten bunkóság lenne, az ö dolguk, miket tartanak a saját házukban.
Majd ha nem lesznek, akkor te azt szortirozol ki, amit akarsz, most semmi beleszólásod sincs

válasza:Ezt a TE elképzelésed, TE a saját cuccaiddal azt csinálsz a saját lakásodban, amit akarsz.
VISZONT a SZÜLEIDNEK ugyanennyire megvan a joguk a SAJÁT lakásukban azt tartani, amit ÖK akarnak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem nincs azzal problema, ha szo szerint belefulladnak mar a sok lomba, ha rakerdezel, hogy esetleg van-e szukseguk segitsegre, akarnak-e pakolni.
Persze nem ugy, hogy a halalra celozgatsz meg arra, hogy ezzel nem akarsz foglalkozni kesobb. 😅 Es nem is kell kipakolni az egesz hazat.
En annyit szoktam csinalni, hogy fel szoktam ajanlani a segitsegemet idorol-idore, ha szeretnek picit rendbe tenni a hazat a szuleim. Altalaban elfogadjak, oket is zavarja a tul sok cucc, de energiajuk nem marad erre mar.
Viszont nehezen valnak meg a dolgaiktol, amit megertek, nem is eroltetem. Tenyleg csak azt szoktuk kidobni, ami mar torott es hasznalhatatlan. De ha meg jo allapotu, (igaz 30 eve nem hordott ruha, mindegy) az a szekrenyben marad, mert ugye “jo az meg”.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!