Rosszban vagytok a nagymamátokkal?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?dec. 3. 09:32
A kérdező szavazást indított:
Nem beszélek vele
Imádom
22 szavazat
2/21 anonim 

válasza:

válasza:Mivel masik valaszlehetoseget is megjeloltel, igy arra nyomtam. Nem vagyok rosszban vele, jo a kapcsolatunk.
3/21 anonim 

válasza:

válasza:Jóba vagyok vele ad jó kajákat meg lével is ellat
4/21 anonim 

válasza:

válasza:Józsika: saját dolgoddal meg jól látható "prominens" söpredék IQ mentes társaságoddal foglalkozol akik közt megtaláltad az értelmi színvolad így 18 év után ugye és nem mások magánéletében vájkálsz ugye?!?!
5/21 A kérdező kommentje:
Utolsó nem teljesen értem miről beszélsz ?! 🤔
dec. 3. 11:24
6/21 anonim 

válasza:

válasza:5/5
Józsi általánosan imád mindenbe beleszólni és beleavatkozni amihez ugye se köze se joga nincs csak a lényeggel nem foglalkozott soha életében vagy jó a kérdés nála mi is volt valaha is "a lényeg" fogalma
7/21 anonim 

válasza:

válasza:Melyikkel? Egyikük sem él már sajnos, úgyhogy nem válaszolok inkább. De ha kellene, akkor sem tudnék, mert az egyiküknél egyértelműen az egyik, a másikuknál meg egyértelműen a másik választ kellene bejelölnöm.
8/21 A kérdező kommentje:
Mindent értek 7es válaszoló.. 😊
dec. 3. 12:23
9/21 anonim 

válasza:

válasza:2 nagymamam van, az egyik 20 eve felem se nezett, de hala Istennek a masikkal napi kapcsolatban vagyunk, nagyon szeretjuk egymast.
10/21 Metionin 

válasza:

válasza:Egyiket ismertem csak, olyan pozitívan semleges volt. Ritán találkoztunk, gyerekként is évente egyszer láttam, felnőttként évekig nem találkoztunk, mert olyan emberekkel költözött össze, akikhez nem akartam menni. Végül rájött, hogy nem jó ott neki és bevonult egy otthonba, aztán mire meg tudtam volna látogatni sajnos kórházba került és nem sokkal ezután elhunyt. Így már csak a kórházba tudtam járni hozzá, bízom benne hogy azért felismert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!