Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyanyám nárcisztikus? Nem...

Nagyanyám nárcisztikus? Nem normális ha valaki ennyire kontrollálóan viselkedik egy 20 éves lánnyal ugye?

Figyelt kérdés
Pár napja barátnőm rámírt hogy tudnánk találkozni, egy tolem vonattal 10 percre lévő varosban, 18 óra körül indult a vonat, és egy órával előbb az állomásra értem. Gondoltam felhívom nagyanyámat,hogy addig tudnánk esetleg találkozni hogy ne legyen unalmas várni. És elkezdett prédikálni hogy én milyen felelőtlen vagyok, hogy ilyenkor elindulok, meg hogy ne menjek el. Fél óráig ezt hallgattam az állomáson, még anyámat is felhívta. Úgy, hogy már rengetegszer találkoztam a barátnőmmel ennél sokkal messzebbi városban, és olyankor mindig este 11-éjfél körül értem haza, és az utazásban is mar tapasztalt vagyok, mivel az elmúlt 2 évben nagyon sokat utaztam, sőt volt egy másfél éves parkapcsolatom is, és még együtt is laktam az exemmel az ország másik végében.

aug. 30. 15:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Csak ennyi alapján biztos hogy nem mondanám nárcisztikusnak.
aug. 30. 15:29
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

Lehet, hogy már ivott és nem akart veled úgy találkozni.

Az enyém legalábbis ezt csinálta, olyankor ki sem jött ha esetleg felcsengettem. Lassan esett csak le a dolog.

aug. 30. 15:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem szokott inni. Kijött elém, miután felhivtam és az állomáson prédikált, ha esetleg pontatlanul írtam.
aug. 30. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk nárcisztikus-e, de régimódi és nagyon félt, az bizonyos. Máskor ne hívd fel ilyen helyzetben.
aug. 30. 15:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Az is lesz. Csak azt hittem, figyelembe veszi, mennyit utaztam már egyedül, meg éltem máshol is. Úgy néz ki túl sokat néztem ki belőle xdd
aug. 30. 15:39
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
Kattyos
aug. 30. 15:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Másnap megláttam az utcán, úgy nézett ki mint aki már legalább 80 éves xd biztos annyit idegeskedett, de ha ilyen hülye, meg is érdemli xd magát az aggódást se tudom megérteni.
aug. 30. 15:45
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Ugorjon az öreglány, mert Te unatkozol, de ő a nárcisztikus?
aug. 30. 15:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Ne ugorjon, nem lett volna kötelező odajönni. Inkább ne is jött volna, ha így viselkedik.
aug. 30. 15:54
 10/14 anonim válasza:
61%
Kérdező szerintem veled van a baj nem a nagyiddal!
aug. 30. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kapuzárási pànik lehet vagy csak nàrcisztikus hajlam??

Sziasztok . Kíváncsiságból èrdeklődnèk nektek mi a vèlemènyetek erről a szituról: adott egy család 4 gyerek anya apa + szerető. A szerető annyira bekebelezte az apukát hogy még apuka a házba is költöztette. A 4 gyerekkel apuka nem foglalkozik + felesèggel se nagyon. A...

Normális ha utálom apámat? Úgy érzem ő az akadálya mindenek minden rossznak ami velem történik állandóan kiabál iszik egy nárcisztikus nem dolgozik...

23/lány vagyok sajnos eddig nem sikerült el mennem nagyon drágák az albérletek és már annyira utálom hogy örülnék neki ha meg halna és nyugalom lenne a családban

Vérszívó, nárcisztikus nagymama, hogyan kezeljem?

Van egy nagymamám. Van két idióta fia, azok feleségül vettek két hozzájuk illő nőt. Mivel emiatt eléggé elégedetlen voltam az otthoni helyzettel, hajlamos voltam minden szabadidőmet a nagymamánál tölteni, és együtt szidtuk a menyét. A fia az persze tökéletes volt, csak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!