Szüleim nem akarnak nagyszülők lenni? Van egy tündéri 16 hónapos kisfiam, jelenleg a férjemmel házfelújításban vagyunk. A férjem egy multinál rengeteget dolgozik ugyhogy délután tud segíteni a fiam körül.

válasza:Apád az az generáció, aki nem foglalkozik a gyerekekkel, mert az nem a férfi dolga.
Anyádnak meg ilyen komoly betegség után nem nagyon van energiája egy másfél éves örökmozgó után rohangálni, meg esetleg még attól is tart, ha valami történik a gyerekkel, öt teszed felelössé.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sajnos akármilyen nehéz, de elkell fogadnod, hogy a te szüleid nem akarnak segíteni. Borzasztó rossz érzés lehet, hogy igazából nem kíváncsiak az unokára.
Szerintem ne erolködj, nincs értelme. Keress segítséget, ha megteheted.
Ha apád meg ilyen csúnyán beszél veled akkor tényleg lehet távolságot tartani. Aztán meglátod, hogy keresnek e. Lehet nem is vinném hozzájuk ha nem kérik.
Az én apám szereti a gyerekem de ő sem vitte soha sétálni.
Az is kérdés hány évesek a szüleid.

válasza:Aztán legközelebb te is gondold át a segítséget. Nem biztos hogy muszály ugranod neked.
Amúgy megköszöntek? Értékelték?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ugyanez a kérdés már szerepel, csak nagymamával és teljesen egyetértek azzal, hogy ne hagyja felügyelet nélkül az unokát, vigye de magával a wc- re. Elgondolkodtam, hogy mi a helyzet, ha a nagypapa vigyáz hasonló korú, esetleg kissé idősebb unokájára. Nem olyan egyszerű. Ti mit tennétek?
Nem idegen helyen tette,pl.étteremben,hanem otthon.Azt mondta azért,hogy ne legyen egyedül a gyerek,és különben kint volt a macska is,nem akarta,hogy odamenjen hozzá.Volt járóka,ahová betehette volna arra a pár percre.A kisgyerek kíváncsi,de a szülők nem szokták...
Mostmár a gyerek elég nagy ahhoz, hogy tudja ő az apa. És persze ő nincs tisztában azzal milyen ember az apja (alkoholista, munkakerülő, link alak). Szóval amikor pár órákat itt van akkor puszilgatja, szeretgeti a kislányt, játszanak, stb. Ezért a lány szereti őt, de...
Sajnos egy ideje nagyon meg romlott párommal a kapcsolatunk. Van egy 16 hónapos kislányunk, én gyesen vagyok és a párom házában élünk közösen mint írtam nagyon meg romlott a kapcsolatunk nem tudok mit tenni. Nincs hová mennem, na meg persze nincs is miből.Pici még nem...
Június 9-én lesz a gyermekelhejezési és gyermektartási per,de Volt párom tegnap bejelentette hogy lemond a gyerekről,mivel nemtudja elvinni,hisz a pici sír ha látja,gondolom ez azért van mert elfelejti,mert 3-hetente jött hozzá,és eddíg elvitte de most nem megy el...
Sajnos dolgoznom kell menni, mert a páromat elküldték a munka helyéről. Neki most semmi munka nincs kilátásban/maszekólgat/, de anyósom kijelentette nem vigyáz a gyerekekre a kicsi 16hónapos. Mit tennél a helyembe?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!