Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Láthatom-e valaha az unokámat?

Láthatom-e valaha az unokámat?

Figyelt kérdés

A fiamnak egy 2 hónapos kapcsolatábol született egy gyermeke, a fiam 35 éves, a lány 23 éves volt mikor a baba született. A lány még a terhesség elején othagyta a fiam, valami olyat mondott nekem hogy a fiam fenyegetőzött hogy megüti, és emiatt hagyta ott.

Egy darabig tartottuk a kapcsolatot, a lány meghívott bennünket a szülei othonába, ahol laknak, ahová a pici és született(még terhes volt a lány). Aztán azt mondtam neki hogy nem hiszem el hogy a fiamtól van a gyerek, szerintem már terhes volt mikor megismerte a fiamat és csak rá akarta fogni, és hagyja békén a fiamat.

Azóta a kislány 1 éves és 2 hónapos, és teljesen úgy néz ki mint a fiam, egy az egyben ő minden vonása. A lány még terhesen azt írta nekem hogy soha nem fogom látni, és hagyjuk egymást békén. A fiam szinte hetente látja vagy többször, igaz hogy vebkamerán, mert közben külföldre költözött a fiam, de jó kapcsolatban maradtak a kislány miatt.

A kérdésem az, hogy ha nincs apasági nyilatkozat és semmi, ami a gyereket a fiamhoz köti (jogilag) akkor milyen lehetőségem van rá hogy lássam az unokámat? Ha van egyáltalán.

2014. máj. 15. 08:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%

Undorító ember lehetsz, én a lány helyében nem engednélek a gyerek közelébe se.

Először meggyanúsítod, megalázod, majd látni akarod a gyereket, mert jogod van hozzá, de támogatni minek? Gondolom ezt nevelted a fiadba is, nem csoda, hogy nincsenek együtt.

Ott voltál velük minden percben? Te húztál gumit a fiad farkára? Ott voltál, annál a veszekedésnél, amikor a lány úgy döntött, hogy nem akar együttmaradni a fiaddal? NEM! Mélységesen szállj magadba, és felejtsd el a lányt, és a babát is!

2014. máj. 15. 10:12
 32/65 anonim ***** válasza:
97%
Remélem, soha nem enged oda hozzá. Még egy ilyen undorító nőszemélyt, mint te!
2014. máj. 15. 10:14
 33/65 anonim ***** válasza:
100%

"Anyagi támogatást akkor lenne jogos kérni a fiamtól vagy tőlünk, hogyha a nevén lenne a kislány, nem igaz? Mivel a lány nem akarja hogy a nevén legyen, így miért támogatná őt anyagilag a fiam? Nem értem... "

Úristen, hozzád képest egy korom vödör egy ezerwattos izzó... Ilyen ostoba sötét embert, mint te....

Remélem, hogy soha nem láthatod az unokád. Illetve annak a lánynak a gyerekét, akinek a dns-e a fiadé félig. Mert hogy te nem vagy nagymama, csak egy pöffeszkedő pulyka. Szégyelld magad!

2014. máj. 15. 10:20
 34/65 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon remélem, h ez egy hozzászólásokat generáló fake kérdés. Hihetetlen, h ilyen gerinctelen embernek tűnő lények is megférnek a társadalomban - nagyon remélem, h csak a peremén.

Senki sem értett veled egyet. Többen mondták, h mégis miért kellett volna egy őt fenyegető férfi mellett maradnia (hogy utána a gyereket is verje és te is uralkodhass mindkettőn és a menyed és egymás ellen hangold őket). De nem, te csak szajkózod a magadét és még az is normálisnak tartod, h a fiad nem gondoskodik a saját gyerekéről. Hát, ásd el magad nagyon mélyre!

2014. máj. 15. 10:22
 35/65 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen rossz indulatúnak lenni? Beláttam hogy hibáztam, szeretném, ha láthatnám az unokámat, bocsánatot fogok kérni.csak attól félek hogy hiába, és csak érdeklődtem hogy van-e jogom látni.
2014. máj. 15. 10:35
 36/65 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánatot kérsz azért, hogy láthasd az unokád, vagy azért, mert belátod, hogy rosszat tettél vele?

Nagyon sok emberből váltottál ki megdöbbenést azzal a mondatoddal, hogy arra a nőre nem vagy kíváncsi. Igen? Pedig ő az unokád édesanyja. És a fiad kezet akart emelni rá, én inkább ezen akadtam volna ki, nem azon, hogy a lány szakított vele. Mégis kapcsolatban maradtak a gyerek miatt, ez a lány valószínűleg a gyerek érdekeit nézi elsősorban. Hát becsüld meg és tiszteld.

2014. máj. 15. 10:38
 37/65 A kérdező kommentje:

Belátom hogy rossz volt amit mondtam, de nyilván elsősorban látni szeretném a gyermeket.

Nem úgy értettem hogy nem a nő érdekel, hanem hogy a gyerek miatt csinálnám az egészet, mert szeretném ha ismerhetnénk egymást.

2014. máj. 15. 10:45
 38/65 anonim ***** válasza:
96%
Attól,hogy nem a fiad nevén van,igazán hozzá járulhatna a gyerek költségeihez.Vagy neki elég a gyerekből annyi látja vebkamerán.ja igy marha könnyű jó pofizni.Talán nem véletlen ment el az a lány.Meg miért kéne ezért feleségül menni a fiadhoz?nagyon régi módi vagy.Békélj meg a gondolattal,vagy meghunyászkodsz egy kicsinykét az unokád érdekébe vagy tényleg sosem látod.
2014. máj. 15. 10:47
 39/65 anonim ***** válasza:
100%

A francokat látod be, hogy hibás a hozzáállásod.

Az én nagyanyám is pont olyan, mint te. Apámnak volt egy hosszú időszaka úgy 23-35 éves kora között, amikor rengeteget ivott és olyankor kötekedve állított haza éjjel 11-12 között, folyamat belehugyozott a szekrénybe a WC helyett, nem egyszer verte anyámat és üvöltött vele, hogy ha el merészeli hagyni, akkor megöli őt is meg a családját is és ehhez hasonlók.

Amikor anyám sírva ment fel hozzá panaszkodni, hogy állítsa le apámat, akkor csak negédesen vigyorogva belemondta anyám képébe, hogy mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakított magának és különben is az ő fia megérdemli az alkoholt, hiszen ő keményen dolgozik (megjegyzem anyám is dolgozott, de apám többet keresett nála 15 ezer forinttal) és az asszonyt mindig helyre kell rakni, amikor helytelenül viselkedik meg ilyenek.

Most meg anyám még mindig gyűlöli őt, amikor meg megyek hozzá, akkor ott bőg nekem, hogy ő nem érti, hogy anyám miért haragszik rá, amikor ő semmi rosszat nem követett el ellene.

Na, te is kb. ilyen lehetsz, mint nagyanyám.

2014. máj. 15. 10:54
 40/65 anonim ***** válasza:
96%

Megjegyzem, sajnos egész Magyarország tele van a hozzád hasonló, szociopata, leggyakrabban falusi öregasszonyokkal, akik egész életüket azzal töltötték, hogy színészkedjenek a társadalom előtt, mert errefelé nagy divat undorkodni a másikkal és ezért tökéletesnek kell mutatnunk magunkat, hogy minél kevesebb dologba tudjanak belekötni mások.

De amikor a másik csak egy egészen apró kis hibát vét (elveszti az állásást, nem kapálja be minden nap a kertjét), akkor már egyből a torkának kell esni és a legrosszabbat feltételezni róla, amikor meg a saját gyerekünk veri agyon a fél utcát, akkor szegényke nem tehet semmiről, sőt biztos ott sem volt és ő csak áldozat, stb.

Na mindegy, nem is mondok többet, mert csak felhúzom magamat. Én sem vagyok tökéletes, tele vagyok hibákkal, de nem szoktam folyamatosan kicseszni másokkal (mint pl. te az unokád anyjával) csak azért, mert az hű de jó érzés és attól én vagyok az élet császára, akiért az egész világ egyáltalán létezik.

2014. máj. 15. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!