Jól cselekedtem, vagy undorító vagyok szerintetek is?
Én 24 éves fiú vagyok. Van egy 22 éves barátnőm. 1 éve vagyunk együtt, 6 hónapja együtt élünk. Az utóbbi 1 hónapban a balhés 19 éves unokatesóm elkezdte zaklatni a barátnőmet. Például, amikor én nem voltam otthon, akkor az ablakon keresztül kukkolta és képeket készített. Volt olyan is, hogy a munkahelye előtt várta őt meg és akarata ellenére vele ment hazáig.
Szóltam neki vagy 10szer szépen, hogy hagyja abba, de ez nem használt. Egyszer amikor egy családi összejövetelen bókolt a barátnőm fenekére, akkor azt mondtam neki, hogy egy élettelen szenny és mi most elmegyünk, őt pedig többé nem akarom látni.
Ez neki nagyon rosszul esett és ezért mindenki rám haragszik. A szüleimen kívül a családból senki nem szól hozzám és nem akar látni. Szerintetek is hiba volt ekkor műsort rendezni egy családi összejövetelen? Bocsánatot kéne tőle kérnem?

Kedves kérdező!
Én a helyedben már az első 2 szép szólás után jól megvertem volna :)
Nehogy már egy aberalt beteg embert sajnáljunk. Ha a rokonságod ilyen hlye akkor így jártak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!