Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csinálta ezt a sógornőm,...

Miért csinálta ezt a sógornőm, mire volt jó?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja ki gondoltam anyósomnak egy ajándékot karácsonyra. És megkérdeztem a sógornőm (ugye a lánya anyósomnak Kriszti), hogy szerinte ez biztosan tetszene e anyósnak. Élmény ajándék ezek az új fajta kezelések ahol a hajat meg az arcot kezelik.

Azért nem olcsó, 26e Ft a 1,5 órás csomag. Tehát megkérdeztem Krisztit, azért ő mégiscsak jobban ismeri, hogy biztos jó lesz e.

Mondta, hogy persze ez milyen jó biztos fog neki örülni soha nem volt még ilyenen.

El is mentem megvettem az ajándékutalványt.

3 napja beszélgettünk anyósommal és mondja, hogy jajj képzeljem el Krisztikétől előre megkapta a karácsonyi ajándékát és elvitte őt egy ilyen kezelésre.

Én köpni nyelni nem tudtam. Most miért csinálta ezt? Miért tett alám mikor tudta, hogy ezt az ajándékot terveztem?

2024. nov. 22. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Le akart teged korozni (irigyseg (
2024. nov. 22. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez tényleg szemét húzás volt tőle, de most már mondhatod, mivel annyira élvezte, gondoltad akkor örülni fog, hogy megint elmehet.
2024. nov. 22. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Add másnak az utalványt, pl. egy barátnődnek, Kriszti ajándékán meg ne nagyon törd a fejed, valami sablonos apróság jó lesz.
2024. nov. 22. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan adhatod neki te is, és nyugodtan megmondhatod, hogy az a te ötleted volt. A sógornőnek meg olyat adjál, aminek még véletlenül se örül.
2024. nov. 22. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem semmi emberek vannak. De szerintem nem baj ha még egyszer elmegy. Vagy kérdezd meg hogy ki tudod- e cserélni egy picit másfajtára.
2024. nov. 22. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
4-essel értek egyet.
2024. nov. 22. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Családi problémák:) Túl vagyok rajtuk.
2024. nov. 23. 06:17
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Krisztit megkérdezted már hogy miért ekkora suttyó?
2024. nov. 24. 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!