Van még olyan aki egyedül van a világban?
Lassan nem lesz családtagom...Teljesen magamra maradok. Nagyon rossz érzés.
Van még valaki így?

34 vagyok. Nagyszüleim már meghaltak, valószínű apám is, róla évek óta nem tudok. Anyám van de nem valami közeli a kapcsolatunk, aminek oka van…Bátyámmal detto… Ezen kívül van még egy nagybátyám, akivel nem igazán tartom a kapcsolatot.
Ennek fényében teljesen egyedül érzem magam a világban én is… Ez van!

Én. Apám 6 éves korom óta leszart, már meg is halt. Apai nagyi csak utolsó évében állt szóba velem, megbánta hogy apám miatt nem foglalkozott velem.
Anyai nagyszülőkkel nem is találkoztam. Anyám mindig kihasznált, megszakítottam vele a kapcsolatot. 28 éves korom óta nincs már így senkim.

Kérdező, rengetegen vannak "egyedül" a világban, olyanok is, akiknek elvileg van családjuk.
Az viszont sokkal fontosabb kérdés, Te ki tudtál-e/kialakítottál-e olyan emberi kapcsolatokat magad körül, akikre számíthatsz, akik számítanak rád?
Fontosak a vér szerinti kapcsolatok, de ha nem jól működnek, vagy elkopnak, arra kell törekedni, hogy legyenek más típusú kapcsolataink, pl legyenek barátaink (is).

03:10-es válaszoló vagyok.
Engem inkább az rémiszt meg, hogy kb fiatal korom óta mennyi változás történt... Ahol egykor laktunk már nem a miénk, akiket egykor ismertem szétszéledtek mindenfelé, barátságok bomlottak fel, emberek haltak meg, nem igazán úgy tűnik, mint ha rajtam kívül lenne stabil pont az életemben :D
Valahol lehet ez a normális, ha az ember elég ideig él, de gondolom ez a dolgok rendje, csak most még furcsa.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!