Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen sógornővel?

Figyelt kérdés

A párom megkérte a kezem januárban és mosz július elején lesz az esküvőnk.

A problémám a sógornőm aki a vőlegényem testvére. Ő egyedülálló.

Rettentő önző, ő kijelentette hogy neki nem jó ám akármi, szóval ő akkor tud jönni az esküvőre, ha azon a hétvégén tartjuk amikor neki az jó. Hozzátenném, ő önkormányzatnál dolgozik és minden szombat-vasárnap otthon van. Aztán a párom mondta neki hogy hát az nem úgy működik, hiszen mi megterveztük hogyan legyen, akinek meg majd nem lesz jó az nem jön el, mindenki döntse el mi a fontos neki.

Aztán az összes kiválasztott ruhámba beleszól meg az nem tetszik ezért meg azért, aztán akkor kritizálja a szervezést, kritizál mindent és azt veszem észre hogy egyáltalán nem örül sőt próbál minkettőnket stresszelni ezzel az állandó okoskodással.

Mi a franc lehet a baja? A párom kezeli a helyzetet mert elküldi a francba ha átlép egy határt de én meg nem tudom hova tenni ezt a viselkedést és kíváncsi lennék a véleményetekre.

máj. 10. 01:52
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Az egyik málészájúzik, a másik meg leírja hogy ne szaporodjak. De én vagyok a vehemens és senki nem érti ezeket a szavakat miért kérem ki magamnak.🤣 Igazatok van, ez egyáltalán nem volt degradáló és baromi segítőkész volt.🤣
máj. 10. 17:48
 32/37 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudsz neki visszaszólni úgy, hogy elmenjen a kedve?

Én ezekre a "nem tetszik a ruhára" simán megmondtam volna neki, hogy "Örülök neki Julika, de szerencsére nem te kell felvett, hanem én, és nekem kell tetszedjen" vagy a szervezésre: " Ha jobban tudod csinálni, majd a te eskuvodon úgy csinálod" vagy " ha annyira akarod, segíts pár dologban"

máj. 10. 18:03
 33/37 anonim ***** válasza:
10%
31# A "szaporodóssal" ne foglalkozz, van őneki elég baja.
máj. 10. 19:50
 34/37 anonim ***** válasza:
93%
31...ha ennyire nagyszájú vagy kommentekkel szemben, miért nem megy a sógornőddel? Hmmm...?
máj. 10. 21:46
 35/37 anonim ***** válasza:
73%

Az egész nőt kiröhögném, ki a rossebet érdekli, mi tetszik neki, ha egyszer el se tud(=akar) jönni? 😂 Ruhát meg eszemben se lenne neki mutatni, ha direktben rákérdezne, akkor is megmondanám, hogy nem szeretném megmutatni és kész.

Mondjuk nekem élőben is van annyi kurázsim és határozott önértékelésem, hogy a rosszakarókat elhajtsam a francba, a továbbiakban pedig abszolút ne foglalkozzak velük. Nem pedig itt nyitok pofát anonim módon, miközben a valóságban képtelen vagyok leszerelni azt, akit idegen emberekkel akarok szidatni. Az okádék reakcióid után azért kíváncsi lennék a sógornő verziójára is. Ha egy ilyen sunyi perszónával állna össze a tesóm, lehet, én se repesnék az örömtől.

máj. 11. 03:44
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért van görcsös megfelelési kényszered? Ezt engedd el, mert csak feleselges problémákat generálsz MAGADNAK.Nem kell mindenkivel jóban lenni, nem kell, hogy mindenki tapsoljon a dolgaidnak. Vannak emberek, akik szimpatikusak, vannak, akiket az ember nem állhat. Velük tiszteletteljes távolságtartás a megoldás, ha már sajnos a családi kötelék összehozott.

A sógornőd egy besavanyodott, sz.r is keserű típusú, kellemetlen, boldogtalan ember, aki már most bír azokkal a tulajdonságokkal, amik miatt pl. a vénasszonyokat kerülni szokták az emberek.Kerüld. Nem kell az engedélye és a jóváhagyása SEMMIHEZ a te életedet érintően, kezeld ekként. Az esküvőre meghívod, nem jóváhagyatod vele, a ruha, díszek, menü... dettó. nem kérdezel, közölsz. Ha neki ezzel baja van, az az ő gondja, nem a tied.

Most húzd meg a határokat, és ha szerencséd van, és látja, hogy nem talál megértő fülekre a hisztije, akkor leáll, vagy max a hétad mögött puffog, mint az emberek java. Ha valaki is komolyan veszi, akkor viszont bele is fogja magát lovalni aszerint, mintha körülötte forogna a világ.

máj. 11. 06:41
 37/37 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező! Neked az a problémád, hogy nem tudod az örömödet megosztani vele? Akkor hagyd ki belőle, és kész.
máj. 11. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!