Mit csináljak a kiskorú sógornőmmel?
Ez hosszú lesz, de remélem érthető.
5 éve vagyok házas, és a férjem húgáról lesz szó. Ő 17 éves, négyen vannak testvérek, ő a legkisebb. Szegényebb családnak mondható az övék, anya apa már évek óta külön élnek -külön városban is, nem váltak el, mondhatni a testvérek sem nagyon tartják a kapcsolatot egymással, csak nagyon felszínesen. Tudni kell, hogy ez a “ kislány” gyógypedagógiai intézménybe jár a kezdetektől, nem nagyon kommunikál, pedig egyébként szépen szaval, tud beszélni, kitűnő sportoló. Viszont nagyon befolyásolható, és igen, itt kezdődik a történet. Az apjával él, anya lemondott szinte róluk, róla is. Apa viszont nem foglalkozik vele, igazából senki nem foglalkozik vele. (Szívem szerint, ha volna helyünk, magamhoz venném. ) Mivel senki nem foglalkozik vele, szexuálisan elkezdett aktiv lenni, ami nem is volna akkora baj, de ő szinte versenyt csinál belőle, ki …sza meg jobban… nyilván apát nem érdekli ez sem..igazából ő mióta barátnője van, csak kamatyol, nem foglalkozik sem a gyerekeivel, sem a nemrég született unokáival. Adjatok tanácsot hogyan tudnék segíteni a kislánynak.. már máskor is volt ilyesmi történet, ki maradt otthonról stb nem ez az első ilyesmi eset.

válasza:"Adjatok tanácsot hogyan tudnék segíteni a kislánynak." Sehogy. Bocs.
Nincs meg a felkészültséged és az eszközkészleted hozzá. És tkp a jogosultságod sem.

válasza:

válasza:

válasza:Hat figyelj. Szereto szuleim vannak, de tinikent en is csinaltam marhasagokat. Egy kis szexnel cifrabbakat is. Nekem aztan mondhatott barki barmit, tokmindegy volt.
Viszont, valoszinuleg itt a kulcs, de nem kallodtam el, pont a csaladom miatt. Mindig szamithattam valakire.
Biztositsd ot errol, legyetek bizalmas kapcsolatban. Merjen hozzatok fordulni, erre kell torekedni. Mast szerintem nem lehet tenni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A rendszer ez volt: Legolcsóbb helyett ha márkás ruhát kérsz márkabzi vagy, elektronikai készüléket ha kérsz drágállják és villogni akarsz. Így már ha nem is tudod mit kérj amikor kérdezik, azt kamuzzák hogy ez azért van, mert annyira mindened megvan. Vannak még...
Kb egy hónapja vettem észre hogy minden kép az nyilvános. Szóltam neki az újakat átrakta. A régiek ugyan úgy nyilvánosak. A leány jövőjét igyekszem védeni hogy felhívom a szülője figyelmét. Internet rengeteg sötét oldallal rendelkezik mint tudhatjuk. Tudatlan úgy...
Az unokatestvérem 15 éves lesz, viszont interneten olyan dolgokat posztol, hogy konkrétan kiteszi a csupasz seggét, mellét, úgy pózol,mint egy prosti, olyan dolgokat szponzorál,amik 18 év felettiek. Nagyon sokan szidják ez miatt és egyre rosszabb lesz. A szüleinek...
A szituáció a következő, a szüleimmel lakom, a fiam törvényes gyámja természetesen az anyjaként én vagyok. El szeretnénk költözni a páromhoz, akit anyámék nem kedvelnek. Ha megfogom magam és se szó se beszéd elköltözök a fiammal, de tudom neki ugyanúgy a megfelelő...
Vulgáris beszédre biztatta gyermekemet, majd döbbenten közölte, hogy milyen kifejezések jöttek ki belőle! Nála "önmaga" lehetett végre. Te jó ég! Idehaza ilyesmit nem csinálunk, biztosan nem támogatjuk abban, hogy csúnyán beszéljen. Biztatta, hogy mutasson be egy...
Magyarországon házasodtunk, de olaszországban is honosítva lett,két kiskorú gyerekünk van,én az anya vagyok, kettős állampolgárok.itt a bíróság már különválasztott (separazione). Az apjuk tiltaná még azt is, hogy hazamehessek velük, azt meg végképp hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!