Túlbuzgó sógornőmmel mit tudok kezdeni a későbbiekben?

válasza:

válasza:Nem tudom mi fáj abban, hogy örülnek annak, hogy lányod lesz. Meg fogsz lepődni, de nem kötelező egyetlen ruhadarabot se ráadni.
A meg akarta szabni meg nem egyenlő a szerinte hol lenne jó-val. A tanácsot, ég lehet hallgatni és el lehet mondani, hogy te hogy gondolod. Nyugodtan balhezhatsz a sogornoddel meg anyosoddal, ha az a cél, hogy kilepjenek az eletetekbol.

válasza:

válasza:De tiszta logikátlan a sógornőd, pedig van gyereke, tapasztalata. 56 ból 30 darabot.? Azért mert 3 hétig jó?
Ha esze lenne, vett volna 5 db 62-st , 5 db 64-st stb…
Amúgy csak ezt most érzed amit érzel hogy te akarod megvenni, majd 7 hónaposan már örülsz 10 db 74 -s rucinak.
Te érzékeny vagy ő meg túlbuzgó.
Egyébként én pont így gondolkoztam mint te, meg a kismamàk fele.
Majd ez is elmúlik. Ne tarts nagy haragot mert nem rossz ember.
Annyit kérj mindenkitől mielőtt bevásárolnak beszéljetek. Mi van, mi kell stb…
Mert így gondolom 56 ból van vagy 60 db ruci a többiből semmi.
Aztán ki tudja, lehet picike lesz mini mèrettel vagy óriás bébi 62-ssel.
Nem igazán jó köztünk a viszony, mert amíg nem tudták hogy lány addig jöttek anyósommal a fiú gyerek témával, meg annak kell lennie stb. Konkrétan annyira idegbe tettek terhesség alatt hogy mindig ezt mondták hogy mikor kiderült hogy lány, nem mertem elmondani, mert féltem a reakciótól. Csak ezt nem akartam bele írni.
Én már elején mondtam nekik hogy kérdezzenek mielőtt hoznak bármit is, írjanak , hívjanak, de mintha a falnak mondtam volna kb. És azért is buktam már ki ennyire. Ha annyira szeretett volna neki ruhát venni ( meg is tette) akkor mehettünk volna közösen és együtt néztük volna. Szerintem így jobb lett volna, minthogy baba látogatáskor ide jön a csomó baba cuccal.

válasza:10es nem fogok magyarázkodni. Nem kértem hogy vegyen, vegyen a saját gyerekeinek, őket öltöztettse. Másképp is lehet örülni. Kérdezzen meg inkább hogy mire van szükségünk.
Barátnőjénél is ezt csinálta egyébként, ott is lányok születtek, csak a barátnője elfordult tőle jó hosszú ideig, mert megunta.

válasza:A 4-es/10-es vagy értelmi fogyatékos, vagy csak simán kötözködni akar, ha nem fogja fel, hogy a saját gyerekének mindenki annyi és olyan ruhát, egyebet akar venni, ami neki mint szülönek tetszik és megfelelö.
A sógornö és egyéb rokon ha vesz egy-egy valamit, az rendben van, de ennél több már nem.
Kérdezö, az egyetlen járható út, amit most csináltatok, kapásból leállítani, ha megsértödik, az az ö baja, idövel megbékül. De feltétlen tisztázni kell, hogy ez a ti gyereketek és ti döntitek el, mi és hogy lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Jó estét és napot\reggelt aki esetleg tud erre a sok szarra értelmes magyarázatot alkotni: Nemrég elkeztem tovább filozofálni magamon miken kéne hogy változzak és észre vettem magamon, hogy főleg az saját anyámmal képtelen vagyok értelmesen komunikálni és viselkedni...
Jelen pillanatban szülés előtt álló kismama vagyok, kb 4 hét hét van még hátra. Minden családtagom várja, még anyósommal is leültem megbeszélni az elmúlt évek nézet eltéréseit, azóta jó a kapcsolat köztünk. Mondta is nekem hogy szülés után nyugodtan szólhatok neki...
Még mikor kicsi voltam anyukám vett fel hitelt, azt egy idő után nem fizette, nem is ebben az országban vette fel. De mar jo 10 éve nem fizeti. Most itt nemrég vett magának egy saját telket házzal, amit ugy tervez ha ő már nem lesz akkor azt rámhagyja. Sajnos...
Sokak szerint önzőség a gyerekekkel szemben ha a szülővel kénytelenek ők is összeköltözni a szülő új párjával.
Az a történet, hogy azt mesélte nekem, hogy a ő családban mindig egy kívülállónak érezte, mivel az édesanyjának lett egy férje (aki az ő nevelőapja, apának szólítja) és született az új házasságból két lány, akik az ő húgai (féltestvérei). Az édesanyja őket elvileg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!