Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőmtől nem túlzás egy...

Sógornőmtől nem túlzás egy kicsit már amit csinál?

Figyelt kérdés

Sógornőm: bátyjám felesége.

Az ő lányuk az első unoka a családban, idejekorán kitalálta a karácsonyi ajándékokról kap mindenki egy kvázi listát és abból lehet választani.

Ez jó, mert nem kell agyalni.

De a leányzó már 12 éves egyre nagyobbak a "kívánságai".

Az idei listával kicsit kicseszte az agyam:

•Ugg csizma

•Sol de Janeiro szett a nagy kiszerelésűek

•Lush fürdőboma szett a nagy

•Pandora karkötő és charmok

•Rhodes telefontok+szájfény

Egyszerűen elképesztő hát ezeket magamnak de veszem meg nemhogy egy 11 éves kis csitrinek. Ugye a szülőktől mindent megkap, anyuék is csak tapsikolnak, hogy jajj milyen jó a kis lista.

okt. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam ez úgy működik, hogy megnezem a listát, aztán azt veszek, amit én gondolok.
okt. 31. 09:10
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Kinevetném őket, ezt vegyék meg a szülei, ha szeretnék az összeset.
okt. 31. 10:42
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Küldjél te is listát, ti mit kértek. Vagy csak a gyereknek van karácsony?
okt. 31. 11:11
 44/52 rendorlampaborogato ***** válasza:
0%

" Ungarische folklór ladiladi ló, úgyhuzzaja prímás,

fütyüla rigóóóóóóóóóó "

okt. 31. 11:30
 45/52 anonim ***** válasza:
79%

Én nem lennék ennyire mérges a gyerekre, mert a szülei tehetnek róla, hogy ilyen értékeket adtak neki át, meg olyan környezetbe tették, hogy ilyenné vált. Az, hogy a sógornőd szétosztogatta a listát, már nagyon az ingerküszöbömet súrolja, de még pont belefér nálam.

A helyedben vennék egy olyan valamit, amit jó ajándéknak gondolok számára vagy egy szép borítékban adnék pénzt. Ha erre bárki húzza a száját, akkor arra az illetőre már jogosan lehet kiakadni.

okt. 31. 11:48
 46/52 anonim ***** válasza:
64%

Vajon a kislány nem a Jézuskának/Angyalkának írta a listát? Annó én is olyan dolgokat kértem karácsonyra, amik drágák, azért mert tudtam hogy a szüleim nem engedhetik meg maguknak. Addig nem tudtam hogy ők az angyal személyesen.

Viszont ha tőled személyesen ezt vádja el a kiscsaj, az tényleg nagy gond. Sógornőd a hibás ezért nagyrészt. Ez q baj, ha az ember vár 30+ éves koráig a gyerekkel és amikor végre sok próbálkozás után összehoznak egyet, akkor azt olyan szinten elkényeztetik, hogy lesz egy nagy életképtelen kölyök, aki azt hiszi, hogy a pénzt nyomtassák.

Nem vagy köteles szerencsére ezt neki megvenni

okt. 31. 12:36
 47/52 anonim ***** válasza:
83%
Miert csak a sogorno van kiemelve? Az apja is a szuloje. Masreszt meg neked nem kotelezo a listat kovetni, adsz egy utalvanyt valamelyik plazaba es megveszi maganak, amit akar. En a helyedbe nem gorcsolnek ennyit a teman es nem porognek ra a sogornomre, meg a lanyara.
okt. 31. 13:42
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
Tőled is tùlzás, hogy ennyire magadra veszed....
okt. 31. 13:48
 49/52 anonim ***** válasza:
0%
Most ha azt írjuk uh ez nagyon nagy túlzás azta.... megnyugszol? Vagy milyen választ vársz?
okt. 31. 14:02
 50/52 rendorlampaborogato ***** válasza:
66%
Mostmár értem, régen miért mondták a gyereknek, hogy az ilyen karácsonyi listákat a kályhába kell dobni, mert csak úgy viszi el a füst a télapóhoz 😂😂😆
okt. 31. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!