Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Helyes hallgatni még mindig?

Darius- kérdése:

Helyes hallgatni még mindig?

Figyelt kérdés

Unokatestvérem felesége elmondta nekem, hogy mástól szült gyereket. Megerőszakolták. Nem engedték abortuszra. A férj nem tud semmit. Muzulmánok mind.

Azt mondja ha kiderülne, szégyellné magát. Egy éve feltettem ezt a kérdést, de valójában nem szóltam senkinek, ő így akarta. De most vagdossa magát. Vajon emiatt ? Még egyszer leírom, EGY ÉV után. Vagy azért, mert a férje bánthatja, amiért nem szexel vele? Utóbbi spekuláció.

máj. 5. 23:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

Eléggé abszurd sztori. Ki nem engedte abortuszra??? Na meg, pont a férj az, aki nem tud semmiről...

Ki mondja, hogy nem a férjétől van a gyerek? Gondolom neki is feltűnt volna, hogy a felesége hoppá terhes lett- úgy, hogy ők nem is szexeltek? Ha meg mégis, akkor akár ő is lehet az apa.

Nem egy hihető sztori...

máj. 5. 23:39
 2/23 anonim ***** válasza:
88%

Mi van? Ki nem engedte abortuszra? Ezek szerint többen is tudnak a dologról, de a férje pont nem. Hihető...

"Muzulmánok mind". Kicsodák? Unoketesód, vagy a csaj és az ő családja? Ez miért.releváns a sztori szempontjából?

Amúgy az egész történet úgy sántít, ahogy van.

máj. 6. 06:39
 3/23 anonim ***** válasza:
41%
Felrelepett a nő. Van ilyen. És valószínűleg a férjével is szexelt, hiszen akkor a férje verte volna agyon, hogy kitől van a gyerek. Át vagy verve te is kérdező. Nem kell mindent elhinned, amit mesélnek neked. Plusz semmi közöd hozzá. Ő dolguk, felnőtt emberek.
máj. 6. 06:43
 4/23 Socorro ***** válasza:
72%

A sztori nem kerek, tobb sebbol verzik. Vagy teged vezettek felre, vagy te probalkozol.

Abortuszt a no sulyos valsaghelyzeteben engedelyeznek, ez az. Nem kiskoru, nem kell szuloi beleegyezes. Legfeljebb a ferj nehezithetne meg, de szerinted nem tud rola.

A tobbi is eletszerutlen. Milyen hazassag az, ahol egy ilyen traumat nem oszt meg valaki a parjaval? Muzulmanok, bantalmazas...

máj. 6. 07:38
 5/23 anonim ***** válasza:
80%
Szóval van egy muszlim unokatestvéred, akinek a szintén muszlim felesége - aki neked nem vér szerinti rokonod - elmondta neked, (egy nem rokon pasinak) amit senki másnak nem mondott el. Aha. Volt itt régebben valaki, aki pontozta a kérdéseket, hát ennek a kérdésnek a hitelessége 0.
máj. 6. 07:51
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Ki nem engedte?
máj. 6. 08:19
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem kell játszani a nyomozót. Nem ez a kérdés, aki ezért ír, a kommentje semmit nem ér. Nem érdekel ki hiszi és ki nem, főleg kiégett vénasszonyoktól nem lehet várni semmit. Ne aha-z itt nekem, mert nem vagy páholyban!

-Honnan tudjam kinek mondta el még?

-Nem engedtétek a szülei, a muzulmánoknál másképp megy

-Ő mondta másé a gyerek, a közösülés időpontjából kiindulva. Nem hiszem ez utóbbira éppen a nők ne jönnének rá erre. Aki vitatkozni akar, fölösleges itt játssza a detektívet. A hasznos kommenteket figyelembe veszem, a többi kuka. Olyan téma, amit barátoktól nem akarok kérdezni, mert kiderülne. Olyat kell megkérdezzek, aki idegen.

máj. 6. 08:40
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem így működik hogy nem engedik. Kiskorú volt amikor történt?
máj. 6. 08:43
 9/23 anonim ***** válasza:
64%
Akkor, hogy miért lóg ki nagyon a paci lába a sztoridból: hívő muszlim nő NEM beszél ilyesmiről (egyáltalán, a témáról sem) egy nem rokon férfival, de még rokon férfival se nagyon. Márpedig, ha "muzulmánoknál másképp megy"-re hivatkozol, akkor egyértelműen hívőkről beszélsz.
máj. 6. 09:15
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
Már a múltkori görényes vonatos kamusztorid is unalmas volt, ez még rosszabb...
máj. 6. 09:19
1 2 3

További kérdések:

Miért ilyen figyelmetlen, bunkó a rokonom?

Rokonokkal vagyok nyaralni külföldön. Tegnap voltunk a strandon és hazafele mondták hogy menjünk be a boltba venni pár pékárut. Mondtam hogy ha nem gond én mennék vissza inkább a szállásra. Visszaértem, egyből mentem a wc-re, ami a fürdőszobából nyílik de zárható...

Mennyire megszokott a meztelenség nálatok családon belül?

Nem nudizmusra gondolok, hanem hétköznapi életben

Ha egy rokonnak nehéz élete volt(mint mindenkinek családban) és nem úgy alakult az élete ahogy szerette volna, sok szar dolgon ment keresztül, akkor...

Egy középkorú nőről van szó, akiről én azt gondolom, hogy viselkedése alapján már nem beszámítható Gyerekként is voltak nehézségei(szülői elvárások, tanulási nehézségek, iskolai verbális bántalmazás, ezek nekem is mind megvoltak amúgy) Most lesz 50 éves idén és...

Miértnem tudok jól reagálni?

Adott férjem tesója és családja, és igazából nem is tudom jól leírni de ilyen hülye helyzeteket kreál a sógornőm. Pl télen gyerekek öltöztetése, ő szerinte allulöltöztetem a gyerekeket mert van hogy bélelt farmert adok rájuk nem pedig 10 cicanadrágot+overál nacit mint...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!