Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy mondanátok el egy négy...

Hogy mondanátok el egy négy éves gyereknek, hogy a kvázi nagybátyja nincs többé?

Figyelt kérdés

A húgom együtt élt egy sráccal, mindketten huszonévesek, a srác azonban összebútorozott egy ötven pluszos nővel és otthagyta a húgom...

Korábban jó és szoros volt a kapcsolat, hetente-kéthetente találkoztunk és a fiú mindig nagyon jól eljátszott a négy éves fiammal, aki mindig várta a találkozásokat.

Legutóbb vagy egy hónapja volt közös találkozás mindenki részvételével, azóta nyilván semmi. Amikor legutóbb jött a húgom, a fiam már kérdezgette, hogy a Dávid hol van. Leszereltük egy átlátszó szöveggel, hogy dolgoznia kell, de ezt még egy gyermeknek sem lehet folyamatosan beadni. Mit mondanátok? Lehetőleg úgy, hogy minél kíméletesebb legyen a dolog.

Az nyilván ezek után részünkről nem opció, hogy ő magában találkozik velünk, de gondolom ő sem ragaszkodna ehhez.

szept. 1. 16:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%
Jézusom kb, mintha az apja lépett volna le. Béla nem jön többet, mert elköltözött. Ennyi. Azt ne mondjad, hogy nagynénit egy 50+ nő miatt hagyta el. Ahhoz még kicsi
szept. 2. 20:11
 22/24 anonim ***** válasza:
19%
Elköltözött, nem kell túlragozni. Ha a húgod folytatja ezt a tempót, a gyerek hamarosan hozzászokik, hogy anya évente többször váltogatja az éppen aktuális kanját, fel se fog neki tűnni.
szept. 2. 20:38
 23/24 anonim ***** válasza:
72%
Az én gyerekem nem emlékszik senkire, akit ötéves kora óta nem látott.
szept. 2. 22:08
 24/24 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ez semmi problémát nem okozna, hogy megmondom a gyereknek, hogy már nincsenek együtt. Ő nem egy családtag volt, ezért találkozni sem fognak többet.
szept. 6. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mit mondanàtok arra, hogy valaki a tehénszaros, trágyás ruhát a szárítóra teszi???

Ez máshol is így működik? És rá pakolja azokra ruhákra, amik össze vannak hajtogatva. Más is falra mászna ettől vagy csak én?

Mit reagálnátok/gondolnátok/mondanátok ha a gyereket transznemű lenne?

Az anyám nehezen de elfogadja de nem támogatja. Az apám a sötétebb bőrüeket(cigányokat,négerek,spanyolok stb..) elítéli és ugyan így van a melegekkel. Nem mellesleg szokott b*zizni nem is ritkán így neki még nem mondtam. Ti mit reagálnátok, ha a gyereketek bejelentené,...

Hogyan mondanàtok el a szüleiteknek hogy a pàrotok idősebb mint ők?

Jajj már előre félek hogy mit fogok itt kapni :D Megpróbàlom összefoglalni a lényeget és a fontosabb dolgokat. 21 éves làny vagyok. Szüleim 43 évesek. 18 èvesen költöztem el otthonról, mert a sajàt lábamon akartam élni. Albérletben élek barátokkal és van stabil...

Hogy mondanatok el a helyembe a szüleimnek?

Elkezdtem járni egy nálam 7évvel idosebb fiúval és le is feküdtünk. Hogy mondjuk el? Jó ötlet lenne ha csak úgy beállítani és elmondanank hogy járunk, vagy más megoldást kellene találnunk? Ti szulokent hogy fogadnátok jobban? Hogy mondjuk/mondjam el?

Mondanatok valami jó rövid idézetet a szülőkről?

Egy olyan tetovalast akarok csinaltatni ami arrol szol mennyire halas vagyok a szuleimnek. De rovid idezsetbe osszefoglalva. Tudnatok mondani? Angol is jolesz,ha tudtok.:) De tenyleg rovid legyen :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!