Keresztelőbe, ha nem megyek el, mennyi pénzt illik küldeni?
Figyelt kérdés
Másod unokatesóm gyerekének lesz a keresztelője, nagyon messze laknak, nem akarok elmenni( amúgysem vagyunk valami jóban egy régebbi konfliktus miatt). Mennyi pénzt illik küldeni?2014. máj. 9. 14:49
1/9 anonim válasza:
Mert illik küldeni? Vagy ez egy elvárás?
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha meghívtak, akkor illik valamennyit( Amúgy szerintem csak ezért hívtak meg, tudták, hogy nem megyek el, de pénzt küldök majd)
2014. máj. 9. 14:56
3/9 anonim válasza:
Szerintem ha nem mész el, akkor nem kell küldeni, főleg akkor nem ha nem kedveled őket.
Más lenne a helyzet, ha ott akarnál lenni csak valami miatt nem tudnál megjelenni, de így...
Én nem küldenék.
4/9 anonim válasza:
Ha nem mész el, akkor pénzt se küldj, ilyet még nem is hallottam, hogy valaki nem megy el, de pénzt küld.
5/9 anonim válasza:
Ilyet még én se hallottam, ha valaki nem megy, megköszöni a lehetőséget, küld egy lapot maximum, és annyi, pénz nélkül.
6/9 anonim válasza:
Semennyit. Ráadásul jóban sem vagytok.
7/9 anonim válasza:
Semennyit esküvőre sem küldenék ha nem megyek nemhogy egy keresztelőre. Küld egy képeslapot amin gratulálsz a kicsinek aztán kész.
8/9 anonim válasza:
Semennyit se küldj, főleg ha jóban sem vagytok.
9/9 anonim válasza:
Szerintem sincs pénzküldési kötelezettséged. Küldj a zsoziriszen keresztül egy szép gratuláló képeslapot, oszt annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!