NAGY BAJ VAN!? Tobb lennt!?
Szoval...komolyan ugy érzem magam mint egy rossz filmben.. A történet a következő: megismerkedtem egy sráccal aki nemrég utazott Bp-re. Egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg vele. Elkezdtünk randizni halál szerelmes voltam. Jártunk mar (a szüleim nem tudtak róla nem is ismertek a fiút) es egyik nap anya bejelentette hogy látogatóba jönnek a távoli de rokonságban álló unokatesomék (akiket meg nem ismertem). Megjöttek es megláttam..... OT.. Akivel
Akkor eppen jártam.. Mind a ketten egesz végig kussban voltunk. Ez most volt 2napja. Azóta megbeszéltük egy talalkat. Anya tudja hogx járok valakivel de megakartalak ismerni. Meg nem beszéltük meg a fiúval hogx most mi lesz de en szerelmes vagyok!!!!! DE O MEGIS CSAK A ROKONOM.. URISTEN. Segítsetek hogy mondjam el a szüleimnek? Egyáltalán mi lesz most? HELP!!!!
Írta, hogy valami távoli unokatesók.
Hát figyelj, szerintem ezt Nektek kéne megbeszélni és közös nevezőre jutni.
Ha távoli unokatesó nem kell tarts a netaláni vérfertőzéstől. Egy osztálytársam, meg egy volt osztálytársam is járt a második unokatesójával és semmi baj nem volt belőle.
De ez függ szülő felfogásától is :)
Lehet, hogy nem is vérrokon.
Ha az lenne, akkor sem kifogásolható jogilag a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!