Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim szét akarnak választ...

A szüleim szét akarnak választani a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt. Barátnőmnél vagyok mindig, otthon alig vagyok. Mikor otthon vagyok a barátnőmmel, akkor ott mindig kell valamit csinálni. De nem is az a baj, hogy kell mindig valamit csinálni, hanem az a baj, hogy mindig meg kell kérdezni, hogy mit kell segíteni. Volt pici konfliktus a barátnőm között és én köztem. Hiszek neki, hogy szeret engem, még minden, de otthon olyan dolgokat beszélnek nekem hogy nem akar engemet hogy elhagy, nem szeret. Akkor elbeszélgettem a barátnőmmel, hogy szeret e stb. Szeret még minden. Múltkor az anyám a barátnőmtől kérdezett dolgokat, hogy szeret-e, hogy ne játszon az érzéseimmel, hogy mondja el hogy mit akar. Anyám azt mondta hogy ő érzi hogy a barátnőm nem akar engemet, anyám azt mondja hogy mondja el minél hamarabb. Hogy nem ez az utolsó barátnőm sem az első. Ezen a barátnőm sírva fakadt amit mondott az anyám a barátnőmnek. Aztán én is azt gondolom, hogy már nem akar a barátnőm, nem szeret stb, jobb lenne szakítani, de szeretem őt és nem tudnám azt megtenni.

Az anyám a legelején azt gondolta, hogy cigány, mert hogy ott laknak ahol cigányok vannak, de laknak ott fehérek is. Tiszta fehér bőrűek. Igaz, hogy szegényebben laknak mint mi otthon, de ezen ne múljon.


Tegnap az anyám elkezdett a semmiből belém pattogni. Haza jövök, hogy ne üljek le a székre amiben munkában dolgoztam. Hogy vessem át. Mondom csütörtökön nem mondott semmit, nem zavarta őt. Hogy zavarta, csak nem akarta elmondani. Hogy kitudja milyen körülmények között lakik a barátnőm hogy nem is érdekli őt az, nem is akarja tudni. Ő azt gondolja hogy egy kunyhóban lakunk, mint a cigányok. Ahol rendetlenség van, bordel, piszok, kosz.


Miért beszél így az anyám? Állítólag kedveli a barátnőmet. De akkor mégis miért mond ilyeneket? Mondom tegnap a semmiből azt mondta, hogy ne üljek le. És csütörtökön egy szót se szólt, akkor őt nem zavarta.


Mit tegyünk? Mit tegyek? A barátnőm nem is akar nagyon nálunk lenni az anyám végett.


2020. nov. 27. 11:10
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Tisztaság, rend van a barátnőmnél. Aztán anyám végett össze veszünk mert az anyám összevissza beszél hülyeségeket. És a barátnőm azt mondja, hogy hagyom magamat. De mégis mit tehetnék. Amit a munkát is illeti. Ott is vannak problémák, ott is a szüleim azt gondolják, hogy én lusta vagyok, stb. Pedig rendes ügyes dolgozó vagyok.
2020. nov. 27. 11:14
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

"...semmiből belém pattogni."


"munkában dolgoztam"


"Mondom tegnap a semmiből azt mondta, hogy ne üljek le."


Mik ezek? 😂😂😂 Sírva nevettem miközben olvastam ezeket.

2020. nov. 27. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Megfogalmazás elegáns...


Anyukád nem tudhatott meg valamit a lányról?


Most hol kell otthon dolgozni? Anyudnál vagy a lánynál? Felét nem értem..

2020. nov. 27. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Azért beszél így anyád, mert nem kedveli a barátnődet. Én megértem a csajt, én se szívesen lennék ott, ahol ellenem beszélnek.

Ha szereted a barátnődet, akkor állítsd le anyádat. Mondd meg neki,hogy ez a beszéd téged mérgez és csak távolít a családodtól.

2020. nov. 27. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Te vagy a Kárpátaljai? Ő használt hasonló szavakat és kifejezéseket és ugyanez volt már akkor is a gondja.
2020. nov. 27. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Mivan?
2020. nov. 27. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Határontúli magyar lehet irásból ítélve
2020. nov. 27. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon sajnálom a barátnődet.......
2020. nov. 27. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Költözzetek el kezdjetek önálló életet.
2020. nov. 27. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
9%

Anyádnak valamilyen szinten igaza van. Proli csajjal nem érdemes összeállni. Sose fogsz mellette egyről a kettőre jutni.

Nekem is volt proli barátnőm, én is azt hittem majd megtagadja a fajtáját, eddigi életstílusát, de nem. Dolgozni nem akarnak, csak eltartatni magukat, de a pénzt szórni azt szeretik. Ne arra áhítozz, hogy majd jobban megbecsül, mert a proli nő sose fog.

Nem beszélve arról, hogy ha elmentünk valahova a proli csaj párommal, hát égett a pofám mindenhol, az alpári stílusa miatt. Viselkedni sehol nem tudott. ha szóltam neki, a viselkedése miatt, akkor még ő hisztizett. Szóval a valóság nem a My fair lady és nem is a Micsoda nő! Proli k-ból soha nem lesz úrinő. A proli az proli marad, akkor is ha sikerül jómódú családba beházasodnia. A proli is ugyanaz mint a cigány, csak fehér kivitelbe.


Szóval azt tudom neked javasolni, hogy ne is dugd meg ezt a csajt, nehogy terhes legyen, mert a proli nők arra mennek rá, hogy ily módon bebiztosítsák magukat a jómódú pasinál. Inkább csak szopasd le egy párszor, aztán rúgd ki!


Üdv: Mr. Tapasztalat

2020. nov. 27. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!