Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak most ha anyát...

Mit csináljak most ha anyát nagyon felidegesítettem?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Anyámnak nagyon tetszett egy fényképezőgép de erről én nem tudtam. Apám vett a családnak egy fényképezőt. De ezt szinte csak apa használta meg én. Anya ma megmondta hogy neki elege van ebből mert hogy ő akart fényképezni és apa csak a gyerekkora miatt akarta ezt csinálni. Erre én megkérdeztem anyától hogy ha ennyire szeretne fényképezni akkor miért nem jött oda hozzánk és kérte el a fényképezőgépet? Erre ő azt mondta hogy nem fog ő ott kuncsorogni mint egy kisgyerek és egyébként is hogy mondhattam én ilyet? Majd felállt és elment az autóval itthonról. Mit csináljak most? Kérlek segítsetek nekem!

2022. máj. 27. 22:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Semmi rosszat nem mondtál. Anyád fejében zajlanak rosszul a dolgok.
2022. máj. 27. 22:30
 2/19 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom ti elszórakoztatok a géppel, és leszartátok hogy ő is létezik, és cselédkedésen kívül másra is vágyik.
2022. máj. 27. 22:50
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
És rohadt gáz hogy apád még ennyit se tud anyádról hogy mire vágyik. Vagy ennyire leszarja. Miért is kéne anyádnak pitizni valamiért?
2022. máj. 27. 22:51
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Most ez oylan mint a multkori füzeten vagy noteszen min totál azonos helyzet?
2022. máj. 27. 22:53
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
Gyerekes mindkét szülő, kis hisztizsákok. Itt nem a fényképezőgép a probléma.
2022. máj. 27. 22:55
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Igyál egy teát és aludj. Késő van.
2022. máj. 27. 23:08
 7/19 anonim válasza:
98%
Két szülő álma vetekszik. Az egyik nyert, a másik nehezen viseli, hogy vesztett. Ezzel a helyzettel nem neked kell valamit kezdened, hanem nekik.
2022. máj. 27. 23:08
 8/19 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk apádnak nem kéne szarni anyádra. kezdjük ott.
2022. máj. 27. 23:12
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Mi az, hogy apa csak a gyerekkora miatt akart fotózni? Gyerekkori vágya, és ezt ellenérvként használja? Miért nem szólt, hogy ő is szívesen beszáll? Miért utólag veszi fel a mártírszerepet, aztán gyerekes módon el is menekül a helyzetből? Édesanyád érzelmileg éretlen.
2022. máj. 27. 23:15
 10/19 anonim ***** válasza:
99%
Nem ez a baja. Valami más
2022. máj. 27. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kiabált velem a főnököm reggel én meg utána sírtam mert nagyon felidegesített. Azóta nem akarok menni dolgozni oda közéjük de én szeretem a munkám....

Utana meg egésznap csak engem figyelt hogy dolgozok. Mindenki engem bámult hogy mibajom van. Csak nem tudtam aludni éjszaka és nagyon rossz kedvem volt, fáradt voltam.

Nagyon felidegesített a tanár, mit csináljak?

Témazárót írtunk és mára javította ki. 60%-os lett és pont 60%-tól 4-es. Örültem is neki mert a múltkorit elszúrtam és az 2-es lett. Aztán viszem ki bediktálni erre meg elkezdi, hogy de nagy szerencsém van meg hogy biztos puskáztam és erre kérdezett 3 dolgot amiből...

Apámat felidegesítettem és nagyon megvert! Mit csináljak?

14 éves vagyok és veszekedtünk, mert elhagytam a telefonom és nem hagyta, hogy elmondjam hogy mi történt csak bele vágott mindig a mondatomban és azt mondtam neki, hogy te h.lye vagy és nagyon megvert, vérzett az orrom és a szám ,de nem akarta abba hagyni annyira...

Felidegesítettem a legjobb barátnőm, azzal hogy újra meg újra lerondáztam, ledagadtoztam magam. És .. furán viselkedik, és nagyon elege lehet az...

Fészen beszélgettünk egy csoportba, ahol rondáztam magam, és mondta hogy ..... elege van már ebből... és elmegy... én mondtam neki, hogy nem csinálom ezt többet, de még mindig olyan, és nekem kicsit érzékeny a lelkem:\ az is eszembe jutott, egy pár pillanatra, hogy...

Mit csináljak, hogy elmúljon? Annyira felidegesítettem magam, hogy már remegek.

Remegek,sírok,nem bírok aludni.Mindezt köszönhetően az életemben történt(leginkább szerelmi)csalódásoknak.Gyűlöletet érzek most minden player férfi iránt,aki csal,hazudik és átveri a hozzá tisztességes és hűséges párját.Úgy érzem,ilyenkor még ölni is tudnék...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!