Mit csináljak most ha anyát nagyon felidegesítettem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Utana meg egésznap csak engem figyelt hogy dolgozok. Mindenki engem bámult hogy mibajom van. Csak nem tudtam aludni éjszaka és nagyon rossz kedvem volt, fáradt voltam.
Témazárót írtunk és mára javította ki. 60%-os lett és pont 60%-tól 4-es. Örültem is neki mert a múltkorit elszúrtam és az 2-es lett. Aztán viszem ki bediktálni erre meg elkezdi, hogy de nagy szerencsém van meg hogy biztos puskáztam és erre kérdezett 3 dolgot amiből...
14 éves vagyok és veszekedtünk, mert elhagytam a telefonom és nem hagyta, hogy elmondjam hogy mi történt csak bele vágott mindig a mondatomban és azt mondtam neki, hogy te h.lye vagy és nagyon megvert, vérzett az orrom és a szám ,de nem akarta abba hagyni annyira...
Fészen beszélgettünk egy csoportba, ahol rondáztam magam, és mondta hogy ..... elege van már ebből... és elmegy... én mondtam neki, hogy nem csinálom ezt többet, de még mindig olyan, és nekem kicsit érzékeny a lelkem:\ az is eszembe jutott, egy pár pillanatra, hogy...
Remegek,sírok,nem bírok aludni.Mindezt köszönhetően az életemben történt(leginkább szerelmi)csalódásoknak.Gyűlöletet érzek most minden player férfi iránt,aki csal,hazudik és átveri a hozzá tisztességes és hűséges párját.Úgy érzem,ilyenkor még ölni is tudnék...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!