Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nàlatok a súlyos demens...

Nàlatok a súlyos demens családtag mit művelt?

Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Elkószált. Volt olyan, hogy rendőrökkel kerestettük.

Azóta otthonba költözött.

2022. okt. 8. 15:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Huh olyan nálam is volt de visszacsaltam.
2022. okt. 8. 15:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A szoba közepére szart.

Gyerekeket halucinált, s kiabált miattuk.

Éjjel random elindult (volna, ha nem tettünk volna deszkát az ágyhoz).

Levette a pelenkát s bepisilt.

2022. okt. 8. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Azt halucinálta, hogy éjjel be akarnak törni. Kopognak az ablakon... (2. emeleti lakás)

Nem ismert meg minket, másnap meg igen.

Idősotthonban éjjel kiült a folyosóra, hogy várja a vonatot amivel haza tud menni. (oda ahol 60 éve lakott)

Borzasztó betegség.

2022. okt. 8. 16:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Nàlunk szomszéd éjjel motorozik,kaki asztalon,ma wc takarítás volt nàlunk , egyik nap felkelt aztàn szemrebbenés elém vizelt....
2022. okt. 8. 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Nem családtagom, de idősek otthonában dédszülőm szobatársa volt olyan, hogy az valami eszméletlen:

Éjjel elkezd ordítani, hogy meneküljetek, jön a lövedék. Senkit nem ismer meg. Halucinál, amikor kimehetnek a kertbe a otthonban seprűnyéllel kezdte kapálni a füvet, mert "mindjárt jönnek a gyerekek, nincs mit enniük"-mondta. Volt amikor úgy mentünk látogatóba a dédimhez, hogy a szobatársa mindent összepakolt és kérdezte tőlünk, hogy miért késtünk ennyit, siessünk, hogy kiérjünk a reptérre. Aztán elaludt.

Áldom az eget, hogy nem az én családtagom. Nagyon nehéz lehet az ő családtagjainak is és főleg saját magának!

2022. okt. 8. 16:40
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

hasonló.. egy másik világot képzelnek maguknak, amiket 99%-ban emlékekből raknak össze. Így mindig elszöknek, elmennek valahová, halucinálnak, akár egy WC-t a szoba közepére.

Nálunk annyi volt, hogy egyik napról a másikra elfelejtette kik vagyunk, elment, úgy hívtak minket, hogy jöjjünk gyorsan, mert a mama egy szál köntösben várja a vonatot a boltban. Akkor vittük őt otthonba

2022. okt. 8. 16:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szúnyoghálót szereltünk fel az ablakára, utána azt hitte, hogy börtönbe került és ordított torkaszakadtából a családjának, hogy vigyék haza. De ez már nagyon a végén volt.
2022. okt. 8. 16:49
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Most a szomszéd az hogy teszi a ti asztalotokra?
2022. okt. 8. 16:52
 10/14 A kérdező kommentje:

Az apàm nem a szomszéd...

És 67 éves de hétről hétre egyre rosszabb és màjusban indult a buli....

2022. okt. 8. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért van az, hogy nem érzem családtagnak a fateromat, csak úgy elvan ott, de legszívesebben nélküle élnék?

Tehernek érzem. De az egész tesóm így érzi, semmi bizalmunk nincs iránta. Mondjuk keveset foglalkozott velünk, ami nem is baj, mert semmiben nem akarok hasonlítani hozzá. Amúgy a szociális képességei teljesen hiányoznak, egy barátja sincsen. 18 f

Àpoltàl súlyos demens csalàdtagot? Mik voltak a tünetek nàlatok? Meddig tartott az a fàzis? N/31

Nàlunk bevizel, gyakran a földön talàljuk, van hogy kihagyja valamelyik étkezést, van hogy a szobàba talàlunk székletet, nehezen közlekedik, beszélgetésbe nem tud bekapcsolódni, mondatokat nem hasznàl vagy nagyon ritkàn , vàlasz az, hogy nem tudom , nem tudja milyen...

Bipoláris vagyok, korábban borderline szem.zavarral voltam diagnosztizálva. Tanácsot szeretnék kérni családtagjaimmal kapcsolatban. (?)

Direkt nem a mentális egészség kategóriába írom. Tehát középkorú nő vagyok, harmincas éveim közepén lettem diagnosztizálva borderline szem.zavarral (kórházban, 3 hónapos benntartózkodás és tesztek után). Negyvenes éveim közepén bipoláris zavart állapítottak meg. Ez a...

Akik itt rendre olyan válaszokat írnak a kérdezőknek hogy a szüleik nem családtagok, csak a házastárs és a gyerekek, azok rossz családokból jönnek?

Verték őket a szüleik, vagy folyton pocskondiázták, esetleg alkoholisták voltak, ezért nem tartják úgy általánosságban a nagyszülőket a család tagjainak? (Tehát nem kifejezetten a saját családjukról beszélnek ilyenkor, hanem a kérdezőnek mondják hogy akármiről is van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!