Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mondanàtok példàt tőletek...

Mondanàtok példàt tőletek arra, hogy mi van, ha nem a gyerek, hanem a szülő hàlàtlan?

Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 11:58
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A felnőtt gyermek sok mindent megtesz érte, mégsem kap soha egy köszönömöt sem. Erre gondolok.
2023. márc. 17. 11:59
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
Szidassuk a szülőt...
2023. márc. 17. 12:35
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

2-es miért minden szülő egy szent?

A szomszédom volt ilyen Mivel undorító természete volt ezért csak 1 gyereke foglalkozott vele. Mikor öreg és beteg lett (volt valami a csípőjével de amúgy egészséges volt) Mosott főzött rá, a kinti állatokkal is foglalkozott, eltartotta de ő direkt kidobta a kaját ha olyan kedve volt. Egyfolytában panaszkodott mindenre, direkt beleszólt mit hogy csináljon. Egész nap ezt hallgattuk. Mikor a lányánál elszakadt a cérna és vissza szólt meg ő volt a hálátlan.

2023. márc. 17. 13:14
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Elsó unokatestvérem nagyanjával volt olyan (amelyik nem a közös nagymamámk volt), hogy ő hasogatta, s hordta neki a tüzifát s mindent. Soha egy köszönömöt nem kapott. De mikor a mama a messze élő másik unokájától kapott valami ajándékcsomagot, már meg volt indulva, hogy fel kellene valahogy hívja őket telefonon (ami saját telefon nélül ugye kicsit bonyolult), meg hogy milyen jók hozzá. A vége már nem tudom, mi lett, de nagyon összevesztek.
2023. márc. 17. 13:34
 5/14 anonim ***** válasza:
9%
"2-es miért minden szülő egy szent?" Nem állítom. Azt állítom, hogy a kérdés célja hogy falkában fröcsögjenek a válaszolók.
2023. márc. 17. 13:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem ez a cél, hanem hogy milyen megoldàs van erre.
2023. márc. 17. 13:56
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

5

Én inkább azt látom hogy a kérdés célja hogy megmutassuk hogy nem minden szülő egy szent és érezheted úgy hogy igazsagtan volt veled pedig te mindent megtettél érte. Ezt a kérdés fel se lehet vetni? Ne legyen tabu semmi. Én nem látok fröcsögést

2023. márc. 17. 13:58
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Anyai nagyanyám. Kihasználja a gyerekeit, és csak elvárásai vannak, mindenkibe beleköt, a lányainak tartós pszichés problémáik lettek miatta, a fia az isten, de az ő jóindulatával is visszaél, bigott vallásos, fanatikus fideszes. Én nem is kötődök hozzá, nem tartom vele a kapcsolatot.
2023. márc. 17. 14:19
 9/14 anonim ***** válasza:
4%
Gyerek elköltözhet ha már felnőtt....
2023. márc. 17. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
9-es, az sajnos nem mindig elég. Főleg, ha valaki pszichésen nem elég erős, és távolról is tudja irányítani a kedves szülő. Meggyőződésem, hogy anyukámnak az anyja miatt kell pszichiáterhez járnia. Én már fel sem veszem a telefont a nagyanyámnak, csak engem nem ő nevelt, anyámat meg ő cseszte el.
2023. márc. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért gondolják érzelmileg gyereknek ès gyerekgyűlölőnek azt, aki nem szeretne gyereket?

28/N vagyok ès valahol a húszas éveim elején fogalmazódott meg bennem az, hogy én nem szeretnék gyereket ès mára ez már stabil döntés. A szüleim elfogadták ezt, viszont vannak olyan rokonok ès ismerősök, akik folyton felhozzàk ezt, nem tudjàk elképzelni, hogy ettől én...

Mit tegyek ha a fiamnál ecstasyt találtam?

már felnőtt, albérletbe lakik külön. az ágyra volt dobva a kabátja és kilógott belőle a zacskó. 3 baglyos tabletta volt benne. Tegyem szóvá?

Szülő gyerek között? Mi számít tabunak? Mennyire kell szégyenlősnek lenni otthoni környezetben?

Szülők s gyermekek véleménye érdekelne. Mennyire vagytok szégyenlősek otthon? S itt nem meztelenkedésre gondolok. Egymás előtt átöltözés, fürdőbe ki-be járkálás? Nem s kortól függően

Fizetnétek gyerektartás ha kiderülne, hogy nem a tiétek a gyerek?

Sziasztok! Párommal 5 évig éltünk együtt 1.5éve külön vagyunk amikor megismerkedtünk akkor én pont egy kapcsolatból voltam kilépőben, mert az illető bántalmozott, kiderült, hogy terhes vagyok és nem lehetett tudni, hogy ő vagy az exem-e a gyerek apja. 1.5 éve külön...

Mi a teendő egy ilyen helyzetben?

21 éves vagyok de a szüleim még mindig gyerekként kezelnek, szó szerint. Pl múltkor megbeszéltem velük hogy majd valamit fogok csinálni, de nem nekik hanem magamnak. Nem csináltam, erre apám elkezdett szokás szerint szidni hogy miért nem csináltam meg, pedig ebből neki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!