Most szerintetek mitévő legyek?? 18 éves fiú vagyok, apám 14 évvel ezelőtt hagyott el, és ma meg megkeresett volt nálunk, csak én nem voltam itthon, szeretne velem találkozni...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én próbáltam felvenni a kapcsolatot a sajátommal kurvára leszart én is találkoznék vele a helyedben legalább is azért hogy 1 tisztázd a szándékat másrészt a rosszul sűl el tanulj belőle és le tudd záni.
Én vagy 5 levelet küldtem a sajátomnak azután próbáltam felhívni is a vezetékes telefonját hallani se akar rólam. Hátha nálad jól sül el, legalább megpróbáljátok

válasza:Szerintem ne hagyd ki a találkozást mert bánni fogod, és lehet pár év múlva azon fogsz kattogni hogy mi lehetett volna ha....
Én egy esélyt adnék neki.
További kérdések:
Nem valami megfelelő otthon a helyzet. Undoritó a szobám bevan szakadva az ágy és napi rendszereséggel csípnek a bolhák ezeket hiába mondom a szüleimnek leszarják ignorálnak. Büdös is van a szobámba füst szag amit ők csinálnak. Nem birok aludni ezek miatt vagy nagyon...
Facebookon van nagymama kereső, de ott inkább kisbabáknak keresnek nagyszülőket, anyagi segítséget. Létezik-e esetleg olyan oldal/csoport, ahol felnőtt unokát/gyereket keresnek, ahol felnőtt találhat magának új családot? Nekem voltak szüleim, de sosem szerettek....
Most nem arra gondolok, hogy balhés lett, problémás lett, hanem arra, amikor tök normális ember lett, csak éppen szinte semmi közös nincs bennetek, azon a szinten, hogy ha nem a gyereked lenne, akkor egy ilyen emberrel nem alakítanál ki mélyebb kapcsolatot. Ilyen...
Tehát hívásban/videohívásban beszélsz a felnőtt fiaddal/lányoddal. Felhozol valamit, amin kiakad/megsértődik/dühös lesz, ezért kioszt téged, hogy erre nem kíváncsi, az előző ezer alkalommal se volt az, hagyd békén ezzel, majd lerakja rád a telefont. Ilyenkor vissza...
19 éves nappali tagozatos gimnáziumban tanuló diák vagyok. Jár utánam havi 13300 forint. Tegnap költöztem el tőle, tehát már ezentúl semmit nem kell rám költenie.Jogosan kovetelem tőle a havi 13300 forintomat ha már egyáltalán nem lakom tényleg vele, és semmit sem költ...
Sziasztok én egy 16 és fél éves lány vagyok, van 2 nővérem 2 bátyám, anya és apa már a születésemkor szét mentek, Anyámmal 10 éves koromig laktam de már akkor sem volt vele jó kapcsolatom. Egész életében férfiról férfia ugrált a pénzért, Minden éjszaka azt kellett...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!